Op zaterdag 3 juni opent AbrahamArt de tentoonstelling van Bram Reijnders “Illusion Paradise”.

In “illusion Paradise” speelt Bram Reijnders met de verwarring tussen fictie en werkelijkheid in onze wereldarena. Mickey Mouse die de strijd aangaat tegen “entertainization” kerken als contemporaine tempels van fantasie. Porno als pop thema?

Brams autobiografische kunst – die net zo markant is als zijn persoonlijkheid – heeft een spectaculaire opmars gemaakt. Het werk van Bram Reijnders is ondeugend maar ook confronterend, onschuldig eerlijk maar ook complex. De originele wijze waarop deze popart kunstenaar het huidige tijdsbeeld weet vast te leggen, wordt zeer gewaardeerd door grote internationale kunstbeurzen en galerieën. Reijnders maakt furore op kunstbeurzen en galerieën over de hele wereld en exposeerde in zijn korte carrière reeds met o.a. Andy Warhol, Banksy, Robbert Rauschenberg, Jeff Koons en Christo.

Kortom alles lijkt erop dat u getuige kunt zijn van een relevante kunstgebeurtenis bij AbrahamArt in Eindhoven tijdens de grootste tentoonstelling tot nu toe van Bram Reijnders’ kunst.

Graag nodigen we u uit voor de opening op 3 juni om 15.00 uur. De tentoonstelling loopt tot 30 juni en wij zijn 7 dagen per week geopend, van 11.00-18.00 uur.
Aanmelden opening expositie “Illusion Paradise” wordt op prijs gesteld: