Robson Reismarques
Robson Reismargues

Kunstenaar Robson Reismarques bij AbrahamArt Galerie & Kunstuitleen

Kleurrijke passie

Bewonder de schilderijen van kunstenaar Robson Reismarques bij AbrahamArt. Galerie en kunstuitleen AbrahamArt maakt het mogelijk om kunst te kopen of te huren via kunstuitleen. Wanneer u gebruik maakt van ons flexibele kunstuitleenconcept, kunt u originele kunstwerken van onder andere Robson Reismarques in huis halen tegen lage maandelijkse tarieven. Ondertussen spaart u een deel van het huurbedrag voor een latere aanschaf van een kunstwerk naar keuze.

Artistieke uitbarsting

In 1976 werd Robson Reismarques geboren in Cabo Frio, in Brazilië. “Als kind wilde ik alleen maar de leeuw Mudou van Thundercats worden”, vertelt Robson Reismarques. Daarnaast toonde Reismarques al op jonge leeftijd interesse in de artistieke wereld. Het creëren van kunst, bracht Robson Reismarques altijd plezier en groei. Om het huis te ‘ontvluchten’, besloot de kunstenaar schone kunsten te gaan studeren in Rio. Na zijn afstuderen, heeft hij een tijdje gewerkt bij een bank. Er volgde al snel een artistieke uitbarsting, waardoor hij besloot zich te gaan richten op zijn carrière als kunstenaar.

Vorm geven van menselijke gevoelens

Het leven in Rio de Janeiro is niet makkelijk, maar toch wist Reismarques zich door zijn intuïtie een weg te banen in de kunstwereld. “De kunstwereld is de plek waar ik me het beste voel”, vertelt de kunstenaar. Kunst is voor Reismarques een manier om te kijken naar de ‘vernietigende realiteit’. Het op een eigen manier vorm geven van de liefde van mensen, is volgens de artiest het belangrijkste thema achter zijn werk. Vooral de menselijke gevoelens als verleiding, passie, liefde en seks komen vaak terug in zijn kleurrijke werken. Het inspireren van anderen is de kunstenaar zijn grootste drijfveer.

Persoonlijke werken

De werken van Reismarques zijn persoonlijk. Als toeschouwer zou je door naar zijn werk te kijken, meer over hem als persoon te weten te komen. Zijn atelier is voor Reismarques één van zijn favoriete plaatsen. “Ik ben er altijd”, vertelt de kunstenaar. Dat Robson Reismarques altijd vol verlangen werkt, spat van zijn werk af. Pas wanneer een schilderij onafhankelijk van hem is en voor zichzelf spreekt, is het ‘af’. Bescheidenheid is niet aan de kunstenaar toebedeeld. Zijn favoriete kunstenaar is hij zelf. “Ik hou van de kunst die ik maak”, aldus Robson Reismarques.

Reismarques op z’n best

“Als ik aan het schilderen ben, ben ik altijd op mijn best!” Naast het schilderen vult Reismarques zijn dagen graag met dansen, drinken, naar muziek luisteren en tv kijken. Maar door zijn succes heeft hij inmiddels ook al vele landen mogen bezoeken, die keer op keer weer invloed uitoefenen op zijn visie over zijn eigen kunst. “Elke keer als ik gedachtes uitwissel of nieuwe landen bezoek groei ik als mens en als kunstenaar. Het zien van de werken van de grote Nederlandse meesters, inspireert me enorm. Ik heb daar altijd van gedroomd”, sluit de kunstenaar glunderend af.

Werken van Robson Reismarques te koop en te huur via kunstuitleen bij AbrahamArt

AbrahamArt geeft de mogelijkheid om schilderijen te kopen of te huren via kunstuitleen van verschillende kunstenaars, waaronder Christiaan Lieverse. Vraag vrijblijvend een gratis proefplaatsing aan van de werken of kom de schilderijen van deze kunstenaar bewonderen in onze galerie!

Artworks by Robson Reismarques
 • Robson Reismarques
  • Geen titel 125 x 175 x 3 cm
  • Prijs:  € 4 500,00
  • Kunstuitleen:  vanaf € 90,00 p/mnd
 • Robson Reismarques
  • Interieurvoorbeeld 0 x 0 cm
  • Prijs:  Op verzoek
  • Kunstuitleen:  Op verzoek

 Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk