Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Deventer

Kunstuitleen in Deventer is mogelijk met AbrahamArt. De grootste galerie en kunstuitleen van Nederland biedt u in Deventer, Diepenveen, Twello en Gorssel een ruime hedendaagse kunstcollectie waar u uit kunt kiezen. Ga voor reeds gevestigde namen zoals een Karel Appel of Herman Brood, of ga op ontdekkingsreis in onze galerie en ontdek de vele prachtige werken van opkomend kunstenaars in onze galerie!

Kunstuitleen in deze regio, voor u!

Kunstuitleen in deze regio, voor u!

Kunst in Deventer: gratis proefplaatsing bij u thuis

Graag helpen wij bij de keuze voor het juiste kunstwerk in particulier of zakelijk verband. U hoeft geen verstand van kunst te hebben om tot een goede keuze te komen, en alhoewel de keuze vaak voorkomt uit een ‘onderbuik gevoel’, is het wel slim om u te laten adviseren door een specialist. Dat doen wij graag. Bijvoorbeeld door ene proefplaatsing, waarbij we een werk van uw keuze en verschillende alternatieven meenemen om te zien of de kunst bij u en uw interieur past. Deze proefplaatsing is gratis en vrijblijvend, en wij hopen met dit initiatief ook kunst toegankelijk te maken voor klanten die hun eerste stappen in de kunstwereld zetten.


Kunst in zakelijk verband

Ook wanneer u op zoek bent naar kunst in zakelijk verband, dan staat AbrahamArt u graag bij. Onze kunstadviseurs komen langs in uw bedrijf in Deventer en met onze kennis en beschikbare kunstcollectie van AbrahamArt, garanderen we dat wij een voorstel kunnen doen dat helemaal bij uw bedrijf past. Dit voorstel is geheel vrijblijvend en u bent vrij om uw tijd te nemen voor een beslissing. Wanneer u een beslissing heeft genomen, zorgen wij ervoor dat het kunstwerk perfect voor u wordt opgehangen en tevens worden onze kunstwerken verzekerd zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw kunst. Uw maandelijkse kosten zullen neerkomen op een kleine 1,2% van de kunstwaarde per maand.


Deze bedrijven gingen u al voor:

Enkele referenties

Enkele referenties

Kunst lenen voor thuis

Onze unieke kunstuitleenformule zorgt ervoor dat kunst betaalbaar blijft. Alle werken binnen de collectie kunt u lenen, waarbij de tarieven afhankelijk zijn van de waarde van het gekozen kunstwerk. Die kunt u eenvoudig zelf berekenen. U betaalt namelijk 3% van deze kunstwaarde per maand. Van deze 3% wordt 2% door ons opgespaard. Kunstuitleen is een huur- en spaarsysteem en het spaartegoed wordt iedere maand automatisch hoger. Dit spaartegoed is van u en u bent vrij om dit spaartegoed te spenderen binnen onze galerie wanneer u maar wilt.

Kunstuitleen in Deventer kent veel voordelen:
– U spaart 2/3 van het maandelijkse bedrag wat u betaalt.
– Bij AbrahamArt hoeft u geen inschrijfgeld te betalen.
– U heeft keuze uit een enorme hedendaagse kunstcollectie waar ongetwijfeld een stijl voor u bij zit!
– Wij denken graag met u mee om de perfecte stijl, passend bij u, te vinden.

Kunst aanschaffen

U kunt bij AbrahamArt uiteraard ook kunstwerken kopen. Op onze website vindt u onze uitgebreide hedendaagse kunstcollectie van nationale en internationale kunstenaars. Bekend, minder bekend en opkomend. U vindt foto’s van alle werken op onze website. Surf eens rustig rond, dan komt u vast iets tegen wat bij uw wensen past en bij uw stijl aansluit. Wanneer u iets moois gevonden heeft maken wij graag een afspraak met het werk naar keuze in uw omgeving te laten zien. Indien u definitief besluit om een kunstwerk te kopen zorgen wij er uiteraard ook voor dat het perfect voor u wordt opgehangen.

Mocht u op dit moment geïnteresseerd zijn in het kopen van een kunstwerk wat u nu in kunstuitleen heeft, dan is dit geen probleem bij AbrahamArt! U heeft een spaartegoed opgebouwd met het betreffende kunstwerk en dit spaartegoed kunt u gebruiken voor het aankopen van dit kunstwerk. Het gehele spaarbedrag zal dan worden afgehaald van de totale waarde van het kunstwerk. Als er dan nog een bedrag over blijft, wordt dit bedrag gefactureerd en zodra dit bedrag betaald is, is het kunstwerk officieel van u!
Wilt u graag meer weten? Bel dan 040-7440154 en wij helpen u graag verder!