Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Aalst

Kunstuitleen in Aalst? Het is bij u in Aalst mogelijk om kunst in kunstuitleen te nemen, namelijk met AbrahamArt. AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux en biedt u een enorme veelzijdigheid aan originele, eigentijdse hedendaagse kunst voor kunstuitleen. U bent in Aalst, Haaltert, Affligem en Lede dichter bij de grootste kunstcollectie van de Benelux dan u denkt! AbrahamArt is namelijk ook hier úw kunstgalerie.

Kunstuitleen bij u in Aalst en omgeving!

Kunstuitleen bij u in Aalst en omgeving!

Kunst in Aalst: profiteer van onze gratis proefplaatsing

U heeft bij AbrahamArt keuze uit een enorme en veelzijdige kunstcollectie, waardoor het voor u wellicht een uitdaging is de perfecte kunst te vinden voor u en uw omgeving. Om u hierbij een handje te helpen, biedt AbrahamArt een gratis proefplaatsing aan, waarbij onze ervaren kunstadviseurs persoonlijk bij u langs komen om uw favoriete kunstwerk of kunstwerken bij u in Aalst – in uw eigen omgeving – te laten zien! U krijgt hierbij gratis deskundig kunstadvies, waardoor u uiteindelijk een goede keuze kan maken waar u geen spijt van zult krijgen.


Kunst in Aalst: ook voor uw bedrijf!

Kunst in uw bedrijf in Aalst wordt ook verzorgd door AbrahamArt. Zowel bedrijven met een grote afname van kunst als bedrijven met een kleine afname van kunst komen in aanmerking voor deze service van AbrahamArt. Met hun jarenlange ervaring, komen onze kunstadviseurs graag persoonlijk bij u langs om u een aantal stijlen te laten zien die mogelijk goed binnen uw bedrijf passen. Met behulp van het deskundige advies van onze adviseurs zult u een goede en doordachte keuze kunnen maken en kunst kiezen die perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Zodra u een keuze heeft gemaakt, hoeft u per maand slechts 1,2% van de totale kunstwaarde die u in uw bedrijf heeft hangen per maand te betalen. Uw kunst wordt door AbrahamArt verzekerd ook nog eens perfect opgehangen, zodat u op een waardige manier zult kunnen genieten van uw kunst.Enkele referenties

Enkele referenties

Spaarsysteem van AbrahamArt

Indien u gebruik maakt van de kunstuitleen van AbrahamArt heeft u keuze uit de totale kunstcollectie. Deze wordt namelijk geheel in het geheel aangeboden voor kunstuitleen. Kunstuitleen is een huur- en spaarsysteem waarbij u per maand slechts 3% van de waarde van het kunstwerk wat u in huis heeft aan AbrahamArt hoeft te betalen. Van deze 3% blijft echter slechts 1% over wat u daadwerkelijk aan huur betaalt. De andere 2% wordt door u opgespaard en wordt omgezet in persoonlijk spaartegoed. Dit spaartegoed wordt door AbrahamArt apart gehouden en dit kunt u gebruiken om uiteindelijk het huidige kunstwerk dat u in bruikleen heeft aan te kopen. U kunt er eventueel ook andere kunst van AbrahamArt mee aankopen.

Kunstuitleen in Aalst heeft veel voordelen:
– AbrahamArt heeft een grote kunstcollectie met kunst van vele bekende kunstenaars.
– U geniet bij AbrahamArt van professioneel en persoonlijk kunstadvies van onze ervaren kunstadviseurs.
– Met de jarenlange expertise van AbrahamArt, vindt u ongetwijfeld te perfecte kunst voor u.
– U geniet van flexibele en aantrekkelijke tarieven bij kunstuitleen van AbrahamArt.

Kunst kopen

U kunt er bij AbrahamArt ook voor kiezen om een kunstwerk aan te kopen in Aalst, in plaats van het kunstwerk te huren. Op deze manier wordt u dus direct eigenaar van het kunstwerk. U kunt op onze website uw favoriete kunstwerk uitkiezen en deze middels de gratis proefplaatsing bij u thuis laten plaatsen. Dankzij het kunstadvies van onze kunstadviseurs maakt u altijd een goede keuze.

U kunt een kunstwerk ook aankopen met behulp van uw spaartegoed. Wanneer u op dit moment een kunstwerk in bruikleen heeft en deze graag wilt aankopen, kunt u hiervoor uw spaartegoed inzetten. U bent eigenaar van het kunstwerk zodra de originele waarde van het kunstwerk in zijn geheel is betaald.

Graag meer weten? Bezoek onze website of bel naar 040-7440154!