Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Alkmaar

Kunstuitleen in Alkmaar is nu mogelijk dankzij AbrahamArt. AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van nú en biedt haar enorme eigentijdse, hedendaagse kunstcollectie aan voor kunstuitleen in Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen en Heiloo. U heeft bij AbrahamArt keuze uit zoveel verschillende stijlen, dat u ongetwijfeld vindt wat u zoekt!

Kunstuitleen Alkmaar: te vinden in deze regio!

Kunstuitleen Alkmaar: te vinden in deze regio!

Vrijblijvende proefplaatsing voor uw kunst in Alkmaar

U kunt bij AbrahamArt gebruik maken van onze gratis proefplaatsing service. Deze proefplaatsing houdt in dat onze kunstadviseurs langskomen bij u in Alkmaar met het kunstwerk dat u graag in uw eigen omgeving wilt zien, voordat u daadwerkelijk over gaat op het aanschaffen of huren van het betreffende werk. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het kunstwerk in uw eigen omgeving en wordt een eventuele teleurstelling voorkomen. Dankzij zo’n deskundig advies van onze kunstadviseurs zult u een goede keuze kunnen maken waar u geen spijt val gaat krijgen!

Kunst in Alkmaar: ook voor op het kantoor!

Kunst in uw bedrijf is bevorderend voor het werkplezier van uw personeel en is daarnaast een bron van creativiteit en inspiratie. AbrahamArt helpt u graag met het vinden van de perfecte stijl voor in uw bedrijf. Wanneer u een aantal kunstwerken heeft uitgekozen die u graag wilt bekijken in uw bedrijf in Alkmaar, komen onze kunstadviseurs persoonlijk bij u langs om u te voorzien van kunstadvies. Zij helpen u bij het maken van een goede keuze. Wanneer u een goede keuze heeft kunnen maken, hoeft u slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand te betalen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle kunstwerken die u in huis neemt worden verzekerd, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw prachtige aanwinst(en).Enkele referenties

Enkele referenties

De kunstuitleen van AbrahamArt uitgelegd

Het kunstuitleen van onze galerie, wat is het precies en hoe gaat het in zijn werk? We leggen het u graag uit! Wanneer u een werk naar keuze gevonden heeft, betekent dit dat u het kunstwerk gaat huren voor 3% van de waarde van het werk per maand. Maar dat is niet alles. Deze uitleen is namelijk gebaseerd op een systeem waarbij u zowel huur betaalt als een spaartegoed opbouwt. Kort gezegd betekent dit dat – van de 3% die u per maand betaalt – 2% gespaard wordt. U betaalt uiteindelijk dus maar 1% aan huur, de andere 2% komen in een spaarpotje terecht. Per maand wordt het spaarbedrag daarmee automatisch hoger. U beslist zelf wanneer u dit bedrag wilt besteden binnen onze galerie.

De voordelen van kunst lenen bij AbrahamArt:
– Het huren van kunst bij AbrahamArt via kunstuitleen is eenvoudig en voordelig.
– Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven over wat wel en niet goed past binnen uw leefomgeving.
– U heeft bij AbrahamArt de keuze uit een zeer grote, hedendaagse en eigentijdse collectie.
– Kunstuitleen van AbrahamArt is super flexibel: u kunt uw kunstwerk eventueel jaarlijks ruilen, mocht u dit willen.

Kunst kopen in Alkmaar

U kunt er bij AbrahamArt natuurlijk ook voor kiezen om een kunstwerk te kopen. Op onze website vindt u onze gehele kunstcollectie. Ongetwijfeld zit er ook iets moois voor u tussen! Heeft u iets naar uw zin gevonden? Neem contact met ons op voor een gratis proefplaatsing, wij komen graag kijken of het werk nog net zo goed tot zijn recht komt bij u thuis. Onze kunstadviseurs weten hier alles van en kunnen u eventueel ook goede alternatieven bieden.
Heeft u dit moment al een werk van AbrahamArt in huur en vindt u het zo mooi dat u het wel zou willen aanschaffen? Dat kan! U bouwt bij kunstuitleen een spaarbedrag op en u kunt dit bedrag gebruiken bij de aanschaf van het kunstwerk. Het spaarbedrag wordt dan van de originele kunstwaarde afgehaald. Mocht er dan nog een bedrag overblijven, dan wordt dit bij u in rekening gebracht. Gefeliciteerd, u bent nu de trotse eigenaar van het kunstwerk!

Mocht u nu nog steeds vragen hebben, bel dan gerust naar 040-7440154 en wij helpen u graag verder!