Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Alphen aan den Rijn

Kunstuitleen in Alphen aan den Rijn is mogelijk met AbrahamArt, de galerie en kunstuitleen van nú. De galerie van Alphen aan den Rijn verzorgt kunst, kunstuitleen én deskundig kunstadvies voor u in uw omgeving. U heeft bij AbrahamArt de keuze uit een grote collectie originele kunst van bekende en opkomende kunstenaars. AbrahamArt is uw galerie, ook in Alphen aan den Rijn!

Kunstuitleen bij u in Alphen aan den Rijn en omgeving!

Kunstuitleen bij u in Alphen aan den Rijn en omgeving!

Past deze kunst in uw interieur?

Wanneer u graag wilt weten hoe uw favoriete kunstwerk in uw omgeving in Alphen aan den Rijn staat, kunt u gebruik maken van de gratis proefplaatsing van AbrahamArt. Onze ervaren kunstadviseurs komen dan persoonlijk bij u langs met uw uitgekozen kunstwerk en hangen deze netjes bij u op zodat u een goede keuze kunt maken of het kunstwerk daadwerkelijk goed in de omgeving past of niet.


Kunst in uw bedrijf in Alphen aan den Rijn
AbrahamArt is met haar originele kunstcollectie Nederlands snelst groeiende inrichter van bedrijven met kunst. AbrahamArt verzorgt kunst voor bedrijven van elke omvang, van kleine tot grote bedrijven. Onze kunstadviseurs komen langs in uw bedrijf en zorgen ervoor dat de kunstwerken netjes worden opgehangen zodat u lang kunt genieten van uw kunst. Deze kunstwerken worden tevens ook verzekerd door ons en u hoeft maar 1,2% van de kunstwaarde per maand te betalen.Enkele referenties

Enkele referenties

Kunst lenen bij AbrahamArt

Bent u geïnteresseerd in een kunstwerk van AbrahamArt en wilt u graag weten hoe dit kunstwerk bij u thuis in Alphen aan den Rijn past? U kunt bij AbrahamArt een gratis proefplaatsing aanvragen. Indien alles naar wens is en u iets moois heeft uitgezocht, dan wilt u natuurlijk dat het ook netjes wordt opgehangen. Wij regelen dat ter plekke voor u. U kunt meteen gaan genieten. Via een automatische incasso betaalt u vervolgen een bedrag aan huur. Een verrassend laag bedrag, want de kosten bedragen slechts 3% van de originele aanschafwaarde van het werk. Bovendien wordt van dit maandelijkse bedrag ook nog eens 2% gespaard. Eigenlijk betaalt u dus maar 1% per maand! Het opgespaarde bedrag kunt u gebruiken om iets nieuws in de galerie te huren of om een aankoop te doen. Zo eenvoudig en flexibel werkt het systeem!
Kunstuitleen in Alphen aan den Rijn van AbrahamArt kent dus veel voordelen:
– AbrahamArt is al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres voor veel klanten.
– Bij kunstuitleen geniet u van een praktische en concrete aanpak van AbrahamArt.
– Kunstuitleen is voordelig en eenvoudig; géén inschrijfkosten en een voordelig maandtarief.
– U zit niet jarenlang vast aan één kunstwerk; jaarlijks kunt u uw huidige kunstwerk ruilen voor een ander kunstwerk.

Kunst kopen in Alphen aan den Rijn

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aankopen van een kunstwerk, kunt u ook een vrijblijvende proefplaatsing aanvragen bij AbrahamArt. U kunt op de AbrahamArt website uit een enorme kunstcollectie uw favoriete stijl (of stijlen) uitzoeken en dan kunt u het door u uitgekozen kunstwerk bij u thuis of in uw bedrijf in Alphen aan den Rijn bekijken en een keuze maken.
U heeft ook de mogelijkheid om het kunstwerk aan te kopen wanneer u op dit moment gebruik maakt van kunstuitleen. Dit gaat heel eenvoudig door het gespaarde bedrag wat u heeft opgebouwd, af te trekken van de originele prijs van het kunstwerk. Het bedrag wat overblijft wordt gefactureerd en dan is het kunstwerk van u!

Wanneer u nog vragen heeft, bel dan gerust naar 040-7440154 en wij helpen u graag verder!