Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Amersfoort

Kunstuitleen in Amersfoort? Dit is mogelijk met AbrahamArt. AbrahamArt, de galerie en kunstuitleen van nú, helpt u graag met het vinden van kunst die perfect past bij u en uw omgeving. De hele kunstcollectie van AbrahamArt is beschikbaar voor kunstuitleen en u vindt bij ons ongetwijfeld het kunstwerk wat perfect bij u in Amersfoort past! AbrahamArt is úw galerie in Amersfoort, Soest, Leusden, Hoevelaken en Hoogland.

Kunst in regio Amersfoort

Kunst in regio Amersfoort

Kunst in Amersfoort: proefplaatsing

Wilt u graag een goede keuze maken en niet meteen een kunstwerk aankopen of in kunstuitleen nemen voordat u zeker weet of het kunstwerk past in uw eigen omgeving? Maak dan gebruik van onze gratis proefplaatsing. Onze kunstadviseurs zullen dan met een aantal kunstwerken langskomen om deze bij u thuis te laten zien. Met behulp van het kunstadvies zult u een keuze kunnen maken waar u geen spijt van zult krijgen.


Kunst in uw bedrijf in Amersfoort

Wanneer u ervoor kiest om kunst in uw bedrijf te nemen, helpen wij u graag met het vinden van de perfecte kunst die de uitstraling van uw bedrijf ondersteunt. Onze kunstadviseurs komen bij u langs met verschillende stijlen en laten u zien hoe deze passen in uw bedrijf in Amersfoort. Op deze manier zult u een weloverwogen besluit kunnen nemen. Wanneer u de keuze heeft kunnen maken, worden de kunstwerken netjes opgehangen en verzekerd, plus u betaalt slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand.Enkele referenties

Enkele referenties

Kunstuitleen in Amersfoort

Kunstuitleen Amersfoort, wat houdt het precies in? Wanneer u een kunstwerk in kunstuitleen heeft bij AbrahamArt, betekent dit dat u het kunstwerk voor 3% van de waarde van het kunstwerk per maand huurt. Bij kunstuitleen huurt u niet alleen een kunstwerk, maar u spaart ook tegelijkertijd. U spaart maar liefst 2% van de 3% die u aan huur betaalt. U hoeft dus maar 1% aan huur te betalen. Het bedrag wat u spaart wordt iedere maand automatisch hoger. Wanneer en waaraan u dit bedrag wilt besteden binnen onze galerie, is helemaal aan u.
Kunstuitleen in Amersfoort kent veel voordelen, waaronder:
– U vindt ongetwijfeld de perfecte stijl voor uw omgeving, bij AbrahamArt heeft u de keuze uit de grootste kunstcollectie van Nederland.
– Werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars zijn onderdeel van onze kunstcollectie.
– U spaart 2% van de kunstwaarde per maand, waardoor u uiteindelijk eventueel uw huidige kunstwerk kunt aankopen.
– Door onze jarenlange expertise in de kunstwereld bent u verzekerd van goed advies en passende kunst in uw omgeving in Amersfoort.

Kunst kopen in Amersfoort

Wilt u graag kunst bij u thuis of in uw bedrijf in Amersfoort? Dan is het bij AbrahamArt natuurlijk ook mogelijk om kunst te kopen in plaats van te huren. Onze kunstadviseurs komen bij u langs met een aantal stijlen en geven kunstadvies zodat u een goede keuze kunt maken. Zoek uw favoriete stijlen uit op onze website en vraag onze gratis proefplaatsing aan!
Het is bij AbrahamArt ook mogelijk om het kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft aan te kopen, mocht u hierin geïnteresseerd zijn. U kunt hiervoor uw spaartegoed gebruiken. Uw spaartegoed wordt dan verrekend met de originele waarde van het kunstwerk.

Vragen? Bel 040-7440154!