Kunstuitleen Amersfoort & omgeving | AbrahamArt

 Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Amersfoort

Kunstuitleen in Amersfoort? Dit is mogelijk met AbrahamArt. AbrahamArt, de galerie en kunstuitleen van nú, helpt u graag met het vinden van kunst die perfect past bij u en uw omgeving. De hele kunstcollectie van AbrahamArt is beschikbaar voor kunstuitleen en u vindt bij ons ongetwijfeld het kunstwerk wat perfect bij u in Amersfoort past! AbrahamArt is úw galerie in Amersfoort, Soest, Leusden, Hoevelaken en Hoogland.

Kunst in regio Amersfoort

Kunst in regio Amersfoort

Kunst in Amersfoort: proefplaatsing

Wilt u graag een goede keuze maken en niet meteen een kunstwerk aankopen of in kunstuitleen nemen voordat u zeker weet of het kunstwerk past in uw eigen omgeving? Maak dan gebruik van onze gratis proefplaatsing. Onze kunstadviseurs zullen dan met een aantal kunstwerken langskomen om deze bij u thuis te laten zien. Met behulp van het kunstadvies zult u een keuze kunnen maken waar u geen spijt van zult krijgen.


Kunst in uw bedrijf in Amersfoort

Wanneer u ervoor kiest om kunst in uw bedrijf te nemen, helpen wij u graag met het vinden van de perfecte kunst die de uitstraling van uw bedrijf ondersteunt. Onze kunstadviseurs komen bij u langs met verschillende stijlen en laten u zien hoe deze passen in uw bedrijf in Amersfoort. Op deze manier zult u een weloverwogen besluit kunnen nemen. Wanneer u de keuze heeft kunnen maken, worden de kunstwerken netjes opgehangen en verzekerd, plus u betaalt slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand.Enkele referenties

Enkele referenties

Kunstuitleen in Amersfoort

Kunstuitleen Amersfoort, wat houdt het precies in? Wanneer u een kunstwerk in kunstuitleen heeft bij AbrahamArt, betekent dit dat u het kunstwerk voor 3% van de waarde van het kunstwerk per maand huurt. Bij kunstuitleen huurt u niet alleen een kunstwerk, maar u spaart ook tegelijkertijd. U spaart maar liefst 2% van de 3% die u aan huur betaalt. U hoeft dus maar 1% aan huur te betalen. Het bedrag wat u spaart wordt iedere maand automatisch hoger. Wanneer en waaraan u dit bedrag wilt besteden binnen onze galerie, is helemaal aan u.
Kunstuitleen in Amersfoort kent veel voordelen, waaronder:
– U vindt ongetwijfeld de perfecte stijl voor uw omgeving, bij AbrahamArt heeft u de keuze uit de grootste kunstcollectie van Nederland.
– Werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars zijn onderdeel van onze kunstcollectie.
– U spaart 2% van de kunstwaarde per maand, waardoor u uiteindelijk eventueel uw huidige kunstwerk kunt aankopen.
– Door onze jarenlange expertise in de kunstwereld bent u verzekerd van goed advies en passende kunst in uw omgeving in Amersfoort.

Kunst kopen in Amersfoort

Wilt u graag kunst bij u thuis of in uw bedrijf in Amersfoort? Dan is het bij AbrahamArt natuurlijk ook mogelijk om kunst te kopen in plaats van te huren. Onze kunstadviseurs komen bij u langs met een aantal stijlen en geven kunstadvies zodat u een goede keuze kunt maken. Zoek uw favoriete stijlen uit op onze website en vraag onze gratis proefplaatsing aan!
Het is bij AbrahamArt ook mogelijk om het kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft aan te kopen, mocht u hierin geïnteresseerd zijn. U kunt hiervoor uw spaartegoed gebruiken. Uw spaartegoed wordt dan verrekend met de originele waarde van het kunstwerk.

Vragen? Bel 040-7440154!