Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Amstelveen

Kunstuitleen in Amstelveen is mogelijk met AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland. AbrahamArt is uw galerie in Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Abcoude. De grootste collectie hedendaagse kunst van Nederland is voortaan ook voor u binnen handbereik!

Kunst van AbrahamArt in de regio Amstelveen

Kunst van AbrahamArt in de regio Amstelveen

Wij komen bij u langs in Amstelveen!

Wanneer u een mooi kunstwerk heeft gezien op onze website en u wilt graag weten of dit kunstwerk in uw omgeving in Amstelveen past, kunt u gebruik maken van de gratis proefplaatsing van AbrahamArt. Bij deze proefplaatsing komen onze ervaren kunstadviseurs persoonlijk bij u langs in Amstelveen met het door u uitgekozen kunstwerk en laten deze bij u thuis of in uw bedrijf zien. Onze specialisten geven hierbij deskundig kunstadvies en hangen het kunstwerk daar waar u het wilt netjes op. Zo wordt u optimaal geholpen met het maken van uw keuze!


Kunst op de werkplaats

Kunst van AbrahamArt in uw bedrijf zorgt voor een professionele uitstraling voor (potentiële) klanten. Onderzoek wijst uit dat uw bedrijf zelfs als deskundiger wordt ervaren! Bovendien is het plaatsen van kunst bevorderend voor de werksfeer en creativiteit van uw werknemers. Kortom, genoeg redenen om AbrahamArt een keer uit te nodigen voor een proefplaatsing in Amstelveen. Zo kunt u met eigen ogen zien en ervaren wat kunst met uw bedrijf kan doen! Heeft u een weloverwogen keuze kunnen maken dankzij het deskundige advies van onze medewerkers? Mooi! Wij gaan ervoor zorgen dat de kunstwerken perfect worden opgehangen. U kunt er meteen van genieten! Geen zorgen verder, want de kunstwerken worden door ons verzekerd. Dit alles tegen een voordelig maandbedrag: u betaalt slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand aan huur!


Zij werden al geholpen door AbrahamArt:

Enkele referenties

Kunstuitleen: de perfecte oplossing!

Kunstuitleen in Amstelveen van AbrahamArt, hoe gaat het in zijn werk? Wanneer u heel graag kunst in huis of in uw bedrijf wilt hebben, maar u wilt liever geen kunstwerken kopen, dan kunt u gebruik maken van kunstuitleen. Bij kunstuitleen betaalt u per maand 3% van kunstwaarde, waarvan u 2% spaart. U betaalt dus maar 1% aan huur, de andere 2% wordt gespaard. Het gespaarde bedrag wordt iedere maand automatisch hoger, dit bedrag mag u wanneer u maar wilt besteden aan wat u maar wilt binnen onze galerie.
Kort samengevat:
– U heeft bij AbrahamArt de keuze uit veel verschillende stijlen voor een voordelig tarief vanaf €7,50 per maand.
– U geniet van een flexibele kunstuitleen waarbij het ruilen van uw kunst desgewenst jaarlijks mogelijk is.
– AbrahamArt heeft de afgelopen jaren een vertrouwde klantenkring opgebouwd.
– De kunstwerken worden gratis bij u thuisgebracht en perfect opgehangen, volledig naar uw wens.

Nu ook kunst kopen in Amstelveen!

U kunt natuurlijk, naast het huren van een kunstwerk in de kunstuitleen, er ook voor kiezen om bij AbrahamArt een kunstwerk te kopen. Mogen we u een tip geven? Surf eens rustig rond op AbrahamArt website! Er is zo ontzettend veel keuze dat wij wel durven te stellen dat u hier iets naar uw zin tussen gaat vinden! Wanneer u bovendien onze vrijblijvende proefplaatsing aanvraagt, kunt u uw favoriete stijlen bij u thuis of in uw bedrijf in Amstelveen bekijken. U zult een goede keuze kunnen maken met behulp van het kunstadvies van onze kunstadviseurs.
Het is ook mogelijk om het kunstwerk wat u nu in kunstuitleen heeft, aan te kopen. U bouwt een spaarbedrag op met kunstuitleen en wanneer u dit kunstwerk graag wilt kopen, kunnen we het gehele spaarbedrag van de originele prijs afhalen. Mocht er dan een bedrag overblijven, dan brengen we dit bij u in rekening. U bent nu eigenaar van een bijzonder kunstwerk!

Wanneer u meer wilt weten of nog vragen heeft, bel gerust 040-7440154.