Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Amsterdam

Kunstuitleen in Amsterdam wordt voortaan door AbrahamArt verzorgd. Voor de grootste collectie hedendaagse kunst ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen kunstuitleen en geven kunstadvies bij u aan huis in de regio Amsterdam, Aalsmeer, Diemen, Zaandam en Amstelveen! Van grote gevestigde namen zoals Herman Brood en Karel appel tot artiesten die op dit moment de wereld aan het veroveren zijn: de prachtigste kunst is voortaan ook in Amsterdam binnen handbereik!

Kunst, kunstuitleen én kunstadvies bij u thuis of bij uw bedrijf in regio Amsterdam.

Wij komen graag bij u langs!

AbrahamArt biedt potentiële klanten de mogelijkheid om voor ieder kunstwerk een proefplaatsing aan te vragen. Spreekt een kunstwerk u aan? Wij komen er – geheel kosteloos -graag mee langs bij u thuis in Amsterdam of omgeving. U kunt dan zelf beslissen of u het werk mooi bij u thuis vindt passen. Zo niet, geen probleem. Dan nemen we het gewoon weer mee. Liever iets anders? Onze adviseurs nemen altijd een aantal gelijkende werken op basis van uw voorkeur mee. Zij kunnen u goed adviseren over wat wel of niet mooi staat. Enthousiast? We hangen de kunst naar keuze mooi voor u op. Genieten maar!


Of bel nu 040-7440154 en we helpen u telefonisch verder.

Kunst: ook voor uw bedrijf in Amsterdam

AbrahamArt is met haar toonaangevende kunstcollectie Nederlands snelst groeiende inrichter van bedrijven met kunst. AbrahamArt put uit een enorme collectie schilderijen, fotografie en sculpturen, direct uit voorraad. Onze kunstadviseurs hangen de werken perfect op, ze worden door ons verzekerd en u betaalt slechts 1,2% per maand van de kunstwaarde.


Tevreden klanten:

Enkele referenties

Onze werkwijze

Wilt u ook gebruik maken van onze kunstuitleen in Amsterdam, dan is het handig om te weten hoe onze werkwijze in elkaar zit. Wij vertellen u er graag meer over. Wanneer u uw oog heeft laten vallen op een kunstwerk, kunt u allereerst vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen bij ons. Wanneer u ervoor kiest om het kunstwerk thuis of in uw bedrijf te plaatsen en u kiest hierbij voor kunstuitleen, dan huurt u het kunstwerk voor 3% van de waarde van dit kunstwerk per maand. Van deze 3% spaart u 2% per maand en betaalt u 1% aan de daadwerkelijke huur. Iedere maand wordt het gespaarde bedrag automatisch hoger. Dit gespaarde bedrag kunt u besteden op de manier waarop u dat zelf wilt!
Daarom kiest u voor de grootste galerie van Nederland:
– Bij AbrahamArt betaalt u geen inschrijfgeld.
– U kunt uw kunstwerk wanneer u maar wilt ruilen tegen een ander kunstwerk
– U kunt uw kunstwerk zelfs aankopen.
– Wij hanteren geen maximale huurtermijn.
– U spaart 2/3 van het maandbedrag dat u betaalt.
– De kunstwerken worden de eerste keer gratis thuisbezorgd en mooi voor u opgehangen.

Word eigenaar van een prachtig kunstwerk

Kies op de AbrahamArt website de stijl (of stijlen) die u het meest aanspreekt en we komen bij u langs in Amsterdam, Aalsmeer, Diemen, Purmerend of Oostzaan. Bekijk het kunstwerk eerst vrijblijvend bij u thuis. Wanneer u niet kiest voor kunstuitleen, bestaat er ook de mogelijkheid om het door u uitgekozen kunstwerk te kopen voor de originele prijs. Kunst kopen in Amsterdam is dus ook mogelijk bij AbrahamArt.
Ook kunt u het kunstwerk afkopen als u een tijdje het kunstwerk via kunstuitleen gehuurd heeft. Bij kunstuitleen bouwt u een spaarbedrag op, namelijk 2% van de originele prijs van het kunstwerk per maand. Wanneer u ervoor kiest om het kunstwerk te kopen, trekken we het gespaarde bedrag van de originele aankoopprijs af. U kunt dus ook zelf eigenaar worden van een prachtig kunstwerk!

Heeft u nog vragen? Stel deze gerust! Bel 040-7440154 en wij helpen u graag.