Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Antwerpen

Kunstuitleen in Antwerpen? Wilt u graag kunst bij u in huis nemen met een flexibel en voordelig tarief? Dan is kunstuitleen van AbrahamArt iets voor u! AbrahamArt, uw galerie en kunstuitleen van nú, biedt hedendaagse kunst op een hedendaagse wijze en u heeft een enorme kunstcollectie die beschikbaar is voor kunstuitleen. U bent in Antwerpen, Schoten, Kapellen en Kalmthout dichter bij de mooiste en meest veelzijdige kunstcollectie van de Benelux dan u denkt!

Kunstuitleen in Antwerpen en omgeving

Kunstuitleen in Antwerpen en omgeving

Kunstadvies aan huis

Omdat u bij AbrahamArt de keuze heeft uit enorm veel verschillende stijlen, kunnen wij ons voorstellen dat het voor u moeilijk is om de perfecte kunst te vinden voor u en uw omgeving. Wij willen u hierbij graag een handje helpen, door u onze gratis proefplaatsing aan te bieden. Bij deze proefplaatsing komen onze zeer ervaren kunstadviseurs langs bij u in Antwerpen met de door u uitgekozen kunstwerken die u graag bij u thuis wilt zien. AbrahamArt geeft hierbij gratis kunstadvies. Wij gaan ervoor zorgen dat u straks indrukwekkend mooie kunst aan de muur heeft hangen. Kunst die uw interieur in het geheel zal complementeren.


Kunst voor uw bedrijf in Antwerpen

AbrahamArt is al jaren actief met het inrichten van bedrijven met haar kunst. Onze kunstadviseurs komen niet alleen bij particulieren thuis, maar ze komen ook graag een bezoekje brengen aan uw bedrijf in Antwerpen. Heeft u al een voorkeur? Of weet u nog niet goed wat mooi zou staan? Wij geven u graag een deskundig advies en laten u precies zijn welke werken de uitstraling van uw bedrijf zullen ondersteunen. Bekijk alvast onze collectie eens online, al deze werken zijn namelijk beschikbaar voor kunstuitleen en er zit ongetwijfeld ook iets voor uw organisatie tussen. En de kosten? Per maand hoeft u bij AbrahamArt slechts 1,2% van de totale kunstwaarde te betalen. Daar zijn verzekering van het werk en het ophangen van uw kunst naar keuze bij inbegrepen!


Zij gingen u al voor:

Enkele referenties

De voordelen van flexibele kunstuitleen

Onze gehele collectie is beschikbaar voor kunstuitleen. Wat is kunstuitleen precies en wat voor voordelen brengt het u? Bij kunstuitleen kunt u een kunstwerk in huis of in uw bedrijf nemen voor slechts 3% van de kunstwaarde per maand. Maar dit is niet alles, van deze 3% spaart u maar liefst 2% van dit bedrag. Dit bedrag wat u spaart wordt u spaartegoed en wordt door AbrahamArt apart gehouden om dit bedrag vervolgens te besteden in de galerie wanneer u maar wilt. Er blijft vervolgens nog maar 1% over wat u daadwerkelijk aan de huur van het kunstwerk betaalt. Op deze manier wordt bijzondere kunst wel heel toegankelijk!

Zo toegankelijk is kunstuitleen van AbrahamArt:
– AbrahamArt heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van kunstuitleen en kan u dus voorzien van de perfecte service.
– U heeft de keuze uit de grootste kunstcollectie van de Benelux waar ongetwijfeld de perfecte kunst voor u tussen zit.
– Mocht u graag uw huidige kunstwerk omruilen tegen een ander kunstwerk, dan is dit geen probleem bij AbrahamArt.
– Het voordelige tarief en de persoonlijke en flexibele service van maakt het huren van kunst bij AbrahamArt erg aantrekkelijk.

Kunst kopen in Antwerpen

Het is bij AbrahamArt uiteraard ook mogelijk om uw favoriete kunstwerk direct aan te kopen, zonder maandelijkse kosten. Op onze website vindt u onze collectie en u kunt middels onze proefplaatsing een goede keuze maken met behulp van onze ervaren kunstadviseurs.

Met behulp van het spaartegoed wat u heeft opgebouwd bij AbrahamArt, kunt u ook een kunstwerk aankopen. U kunt ervoor kiezen om uw huidige kunstwerk wat u in kunstuitleen heeft aan te kopen met behulp van uw spaartegoed, of u kunt er ook voor kiezen om een ander kunstwerk van AbrahamArt aan te kopen met uw spaartegoed. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wordt ook de trotse eigenaar van een prachtig kunstwerk bij u thuis in Antwerpen en neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Kijk op www.abrahamart.com of bel gratis naar 040-7440154 voor meer informatie.