Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Apeldoorn

Geïnteresseerd in originele en passende kunst bij u thuis of in uw bedrijf? Bij AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland, heeft u de keuze uit de grootste moderne kunstcollectie van Nederland. Deze kunstcollectie wordt tevens aangeboden voor kunstuitleen tegen zeer scherpe tarieven. AbrahamArt is úw galerie in Apeldoorn, Beekbergen, Wenum-Wiesel en Twello. Voortaan is prachtige kunst voor iedereen beschikbaar!

Kunstuitleen Apeldoorn: AbrahamArt komt graag bij u langs!

Kunstuitleen Apeldoorn: AbrahamArt komt graag bij u langs!

Gratis advies van een kunstadviseur

U heeft bij ons de mogelijkheid om met behulp van de proefplaatsing vrijblijvend kunst te laten ophangen bij u thuis of in uw bedrijf. U heeft de kans om uw favoriete kunstwerk of kunstwerken in uw eigen omgeving te bekijken en op deze manier kunt u, met behulp van het kunstadvies van onze ervaren kunstadviseurs, een weloverwogen besluit nemen. Vraag nu onze gratis proefplaatsing aan!


Verfraai uw bedrijf in Antwerpen met de mooiste kunst

AbrahamArt verleent ook service aan bedrijven. U heeft keuze uit de grootste kunstcollectie van Nederland om in uw bedrijf te plaatsen of op te hangen. Met kunst van AbrahamArt wordt de uitstraling van uw bedrijf gestimuleerd en zal de werksfeer positief worden beïnvloed. Met behulp van het kunstadvies van onze ervaren kunstadviseurs bent u verzekerd van passende kunst in uw bedrijf, uiteraard tegen betaalbare maandlasten. U hoeft slechts 1,2% per maand te betalen van de totale kunstwaarde. U kunt op een waardige manier genieten van uw kunst omdat alle kunstwerken door ons worden verzekerd en naar wens worden opgehangen of geplaats in uw bedrijf.


Enkele referenties van AbrahamArt:

Enkele referenties

Het AbrahamArt principe

Kunstuitleen in Apeldoorn, wat is het precies en hoe kunt u er gebruik van maken? Kunstuitleen is een uitleen concept waarbij u slechts 3% van de kunstwaarde van de kunst die u in huis of in uw bedrijf heeft hoeft per maand hoeft betalen. U betaalt niet alleen 3% per maand, maar van deze 3% spaart u maar liefst 2%. Deze 2% worden voor u apart gehouden en wordt uw spaartegoed. U bent vrij om dit spaartegoed te besteden in onze galerie wanneer u maar wilt.

Kunst lenen doet u bij AbrahamArt, omdat:
– U bent vrij om het kunstwerk te ruilen wanneer u maar wilt, mocht het huidige kunstwerk niet meer voldoen aan uw wensen.
– AbrahamArt stelt de grootste collectie kunst beschikbaar voor kunstuitleen.
– Met uw gespaarde spaartegoed bent u in staat om een zelf uitgekozen kunstwerk binnen onze galerie aan te kopen.
– Kunstuitleen van AbrahamArt is betrouwbaar en flexibel.

Kunst aankopen, ook dat is mogelijk!

Naast het huren van kunst via kunstuitleen, is het bij AbrahamArt uiteraard ook mogelijk om een kunstwerk aan te kopen. AbrahamArt stelt hiervoor haar gehele kunstcollectie beschikbaar, net als bij kunstuitleen. U heeft op deze manier een zeer ruime keuze en er zal ongetwijfeld een passend kunstwerk voor u tussen zitten. U vindt de kunstcollectie op onze website.

Een kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft, kan ook op elk moment worden aangekocht door u. Wanneer u het kunstwerk heeft aangekocht, dit kan met uw spaartegoed, dan wordt de maandelijkse incasso stopgezet en dan is het kunstwerk officieel uw eigendom!

Wilt u graag een proefplaatsing aanvragen, of meer te weten komen? Dan kunt u altijd bellen naar 040-74330154!