Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Arnhem

Kunstuitleen in Arnhem? Dit kan! Bij AbrahamArt hebben we namelijk de grootste collectie hedendaagse kunst van de Benelux beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop. Ook voor u in Arnhem. We komen een en ander namelijk graag bij u thuis laten zien. Of u nu op zoek bent voor kunst bij u thuis of voor bij u in het bedrijf. U bent in Arnhem, Velp, Huissen en Elst dichter bij de grootste kunstcollectie van Nederland dan u denkt!

Kunst in Arnhem en omgeving

Kunst in Arnhem en omgeving

Gratis kunst op proef!

Gratis kunst op proef! Dat kan dankzij AbrahamArt, namelijk middels een proefplaatsing bij u aan huis. Geen probleem, wij sturen gewoon onze kunstadviseurs bij u thuis in Arnhem langs. Zij komen graag samen met u bekijken of het werk van uw keuze mooi staat bij uw woonstijl. Ze nemen meteen ook wat alternatieven mee, waardoor de kans extra groot is dat er iets naar uw zin tussen zit. Samen zorgen we ervoor dat u een weloverwogen keuze kunt maken. Niet naar uw zin? Dan nemen wij het werk gewoon weer mee terug. Maar we durven best wel te zeggen dat u vast iets moois vindt!


Uw bedrijf kan ook als deskundiger worden beoordeeld!

Het tonen van kunst in uw bedrijf zal het werkplezier van uw personeel verhogen en uw bedrijf zal een goede indruk achterlaten bij iedereen die uw bedrijf bezoekt. Wist u zelfs dat het officieel bewezen is dat uw bedrijf dankzij kunst als deskundiger wordt ervaren? Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte kunst, passend in uw bedrijf in Arnhem. Onze kunstadviseurs komen bij u langs om verschillende stijlen te laten zien en geven u hierbij advies zodat u een keuze kunt maken waar u geen spijt van zult krijgen. Het kost slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand om kunst van AbrahamArt in uw bedrijf te nemen. Uw kunst wordt naar uw wens opgehangen en ook door ons verzekerd, zodat u op een waardige manier kunt genieten van kunst in uw bedrijf.


Rabobank, Philips en anderen gingen u al voor:

Enkele referenties

Kunst tegen verrassend scherpe tarieven

U vraagt zich waarschijnlijk af: ‘zo’n prachtig kunstwerk, hoeveel gaat me dat per maand kosten?’ De prijzen voor kunstuitleen zouden u nog wel eens positief kunnen verrassen! Originele kunst huurt u namelijk al voor maar 3% van de kunstwaarde per maand! En dan nog iets: van die 3% spaart u ook nog eens 2%! Wij houden dit gespaarde bedrag voor u in beheer, maar u bent vrij om dit geld te besteden wanneer u maar wilt binnen onze galerie. Idee: u kunt het onder andere gebruiken om het kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft, aan te kopen.

Wij beloven u:
– AbrahamArt biedt een grote kunstcollectie waar u ongetwijfeld een stijl voor u en uw eigen omgeving kunt vinden.
– U heeft keuze uit kunst van zowel bekende als opkomende kunstenaars.
– Iedereen komt in aanmerking voor kunstuitleen, voor zowel grote als kleine aantallen kunstwerken.
– U krijgt bij ons de mogelijkheid om het kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft, jaarlijks te ruilen voor een ander kunstwerk binnen onze galerie.

Kunst kopen in Arnhem

Wilt u graag een kunstwerk kopen? Dan kan dit natuurlijk ook bij AbrahamArt! Bent u geweldig enthousiast over het kunstwerk dat u al bij ons in leen heeft? Krijgt u ook zo veel complimentjes over dat ene schilderij? Wellicht wilt u eigenaar worden van dit kunstwerk. Dat kan! Wij trekken het door u opgespaarde bedrag af van de waarde van het werk af. Dat kan nog wel eens heel voordelig uitpakken. Maar ook wanneer u op de website voor een werk bent gevallen heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om direct een aankoop te doen. Neem gerust contact op voor een proefplaatsing of meer informatie. We staan voor u klaar!
Heeft u een vraag? Bel 040-7440154 en wij helpen u graag verder!