Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Brugge

Kunstuitleen in Brugge? Kunst inspireert! Kunst maakt van je huis een thuis. Maar kunst brengt ook inspiratie in bedrijven. Bent u geïnteresseerd in kunst bij u thuis of in uw bedrijf in Brugge? Maar heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Misschien bent u bang dat u na een tijdje uitgekeken bent op het kunstwerk? Bij AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux, bieden we de oplossing: kunstuitleen. Met de ruime keuze en de persoonlijke en flexibele service, vindt u in AbrahamArt de perfecte partner in het vinden van kunst. AbrahamArt is úw galerie. Niet alleen in Brugge, maar ook in Damme, Knokke-Heist en Blankenberge.

Kunstuitleen bij u in Brugge en omgeving

Kunstuitleen bij u in Brugge en omgeving

Kunst “uitproberen”

Benieuwd of een bepaald kunstwerk ook mooi bij u in huis staat? De gratis proefplaatsing van AbrahamArt biedt uitkomst: zo krijgt u de kans om uw favoriete kunstwerken in uw eigen omgeving te bewonderen. Handig wanneer u moeite heeft met het maken van een keuze, of wilt weten welke stijlen er mooi passen in uw huis of in uw bedrijf. Onze ervaren kunstadviseurs komen vervolgens met plezier persoonlijk bij u langs in Brugge om u de door u uitgekozen kunstwerken te laten zien bij u thuis – of juist in uw bedrijf! Zij wisten dankzij hun doeltreffende kunstadvies al vele klanten aan een prachtig, passend kunstwerk te helpen.


Vergeet ook niet om uw bedrijf aan te kleden!

Kunst van AbrahamArt in uw bedrijf zorgt voor een goede indruk bij iedereen die uw bedrijf binnenkomt en ondersteunt de uitstraling van uw bedrijf. Dat doen we al jarenlang. Zo hielpen we bijvoorbeeld al de Rabobank, Philips, ABN Amro en NH Hoteles aan de mooiste kunst. Niet voor niets hebben we ondertussen een grote groep trouwe klanten opgebouwd. Heeft u interesse in de diensten van AbrahamArt? Neem gerust contact met ons op. We komen dan graag bij u langs in Brugge. Alleen als we het bedrijf zelf ervaren kunnen we u namelijk het beste advies geven. Wij kleden dan het geheel aan met de mooiste kunst tegen verrassend goede prijzen. Een bedrijf betaalt namelijk slechts 1,2% van de totale kunstwaarde per maand. Uw kunstwerken worden door AbrahamArt verzekerd en netjes opgehangen zodat u op een waardige manier kunt blijven genieten van uw kunst.


Een kijkje in onze tevreden klantenkring:

Enkele referenties

Spaarsysteem van AbrahamArt

Bent u geïnteresseerd om een kunstwerk te gaan lenen bij AbrahamArt? Indien u kiest om uw woning of bedrijf in Brugge te verrijken met een werk uit onze collectie, dan profiteert u automatische van ons voordelige spaarsysteem. Dat werkt als volgt:
• U betaalt een maandprijs die neerkomt op 3% van de originele aanschafwaarde van het werk
• Van deze 3% huur, wordt er maar liefst 2% gespaard.
• In feite betaalt u dus slechts 1% per maand van de originele aanschafwaarde.
• Het spaargeld dat u opbouwt kunt u op elk moment aanspreken. U beslist zelf waar u het gespaarde bedrag in onze galerie aan wilt besteden.

De voordelen van de werkwijze van AbrahamArt zijn als volgt:
• Wij bieden u een zeer persoonlijke, hoogstaande service.
• Bent u uitgekeken op een kunstwerk? U kunt het bij AbrahamArt omruilen tegen een ander werk, wanneer u maar wilt!
• De jarenlange ervaring van onze medewerkers is een garantie voor deskundig advies. Wij helpen u aan het kunstwerk van uw dromen!
• Dankzij een grote collectie is er altijd iets passends te vinden, wat uw stijl ook is. Onze collectie bestaat zowel uit gevestigde namen als opkomende kunstenaars.

Kunst kopen in Brugge

Wilt u liever niet huren, maar graag meteen eigenaar zijn van een kunstwerk? Dan kunt u er bij AbrahamArt natuurlijk ook voor kiezen om een kunstwerk aan te kopen. Wanneer u een mooi kunstwerk heeft gevonden op de website van AbrahamArt, kunt u met behulp van de gratis proefplaatsing u op de juiste manier laten adviseren waardoor het maken van een keuze een stuk gemakkelijker wordt gemaakt voor u!

U kunt er ook voor kiezen om een kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft, aan te kopen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met behulp van het spaartegoed wat u heeft opgebouwd. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige kunstwerk in kunstuitleen te houden, of om juist een ander kunstwerk van AbrahamArt aan te kopen. Zo simpel en flexibel werkt het!

Meer weten? Bel dan gratis naar 040-7440154 en wij helpen u graag!