Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Delft

Kunstuitleen in Delft, een voordelige en flexibele manier van kunst huren is mogelijk met AbrahamArt. AbrahamArt, de grootste galerie van de Benelux, is nu ook bereikbaar voor inwoners van Delft, Nootdorp, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. U kunt bij ons terecht voor een zeer ruime kunstcollectie, waarvan alle werken – van nationale en internationale kunstenaars – beschikbaar zijn voor kunstuitleen.

Kunstuitleen in deze regio, voor u!

Kunstuitleen in deze regio, voor u!

Deskundig kunstadvies aan huis

Heeft u behoefte aan deskundig kunstadvies aan huis? AbrahamArt biedt u als extra service een gratis proefplaatsing. Dankzij deze proefplaatsing kunt u een aantal kunstwerken die u mooi vindt bij u thuis, of misschien wel in uw bedrijf, bekijken. Onze kunstadviseurs komen dan persoonlijk bij u langs in Delft om deze kunstwerken netjes voor u op te hangen. Op deze manier kunt u de kunstwerken in uw eigen omgeving zien en met behulp van het deskundige kunstadvies van onze kunstadviseurs zult u een weloverwogen keuze kunnen maken.


Kunst voor bedrijven

Met kunst van AbrahamArt in uw bedrijf, laat u een goede indruk achter bij iedereen die uw bedrijf bezoekt en zal het werkplezier van uw personeel toenemen. Wanneer u geïnteresseerd bent in het nemen van kunst in uw bedrijf, komen onze kunstadviseurs graag persoonlijk bij u langs in Delft om u te helpen en advies te geven bij het maken van een goede keuze. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, worden de kunstwerken desgewenst netjes voor u opgehangen en daarnaast verzekerd zodat u op lange termijn kunt genieten van deze kunstwerken. De kosten per maand bedragen slechts 1,2% van de kunstwaarde.


Bel 040-7440154 voor meer informatie!

Zij bevelen AbrahamArt al aan:

Enkele referenties

Kunstuitleen: voor iedereen betaalbaar

Kunstuitleen is voor iedereen betaalbaar. U betaalt slechts een klein bedrag per maand voor de mooiste werken bij u thuis aan de muur. Met kunstuitleen van AbrahamArt huurt u een kunstwerk en betaalt u per maand slechts 3% van de kunstwaarde en spaart u van deze 3% maar liefst 2%. Het leuke aan kunstuitleen is dat u het spaartegoed zelf mag besteden wanneer u maar wilt en aan wat u maar wilt binnen onze galerie.

Kunstuitleen in Delft kent veel voordelen:
– U geniet van een kosteloze bezorging, verzekering en plaatsing van uw kunst.
– Kunstuitleen is zeer voordelig en eenvoudig.
– U heeft keuze uit een brede en actuele collectie hedendaagse kunst.
– Met kunstuitleen van AbrahamArt kunt u uw kunstwerk desgewenst jaarlijks ruilen.

Kunst kopen in Delft

Bij AbrahamArt is het ook mogelijk om kunstwerken te kopen in plaats van te huren via kunstuitleen. Op onze website vindt u talloze stijlen waaruit u kunt kiezen en er zal ongetwijfeld een stijl voor u bijzitten. Wanneer u een aantal kunstwerken graag bij u thuis of in uw bedrijf in Delft bekijkt in uw eigen omgeving, kunt u middels onze gratis proefplaatsing een van onze kunstadviseurs bij u thuis langs laten komen met deze kunstwerken. Onze kunstadviseurs zullen u voorzien van kunstadvies en helpen u graag met het maken van uw keuze. Wanneer deze keuze is gemaakt, zorgen onze kunstadviseurs ervoor dat de kunstwerken netjes worden opgehangen zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw kunstwerken.
Als u nu geïnteresseerd bent in het kopen van een kunstwerk wat u nu in kunstuitleen hebt, is dit ook mogelijk bij AbrahamArt. Met het kunstwerk wat u nu in kunstuitleen heeft, heeft u een spaartegoed opgebouwd. Dit spaartegoed kunt u gebruiken om dit kunstwerk aan te kopen. Het spaarbedrag wordt van de originele waarde van het kunstwerk gehaald en als er dan nog een bedrag open staat, wordt dit gefactureerd. Zodra u dit bedrag betaald heeft, mag u uzelf de eigenaar van het kunstwerk noemen!