Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Den Bosch

Kunstuitleen in Den Bosch? Kunstuitleen wordt u aangeboden door AbrahamArt, de galerie en kunstuitleen van nú. Met haar uitgebreide hedendaagse kunstcollectie, heeft AbrahamArt ongetwijfeld een stijl die bij u past! U bent in Den Bosch, Kerkdriel, Vught en Den Dungen dichter bij de grootste kunstcollectie van Nederland dan u denkt. Bekijk alvast eens onze website voor onze uitgebreide galerie met de mooiste werken uit binnen- en buitenland: allen beschikbaar voor uitleen!

Kunst in uw omgeving in Den Bosch!

Kunst in uw omgeving in Den Bosch!

Gratis proefplaatsing bij u in Den Bosch

Wanneer u onze gratis proefplaatsing aanvraagt, komen wij bij u langs om uw favoriete kunstwerk (of kunstwerken) bij u thuis te laten zien. Ook wanneer u geen particulier bent, maar het juist om een bedrijf gaat komen wij ook graag het werk laten zien in uw eigen omgeving. Onze ervaren kunstadviseurs zullen u hierbij voorzien van kunstadvies en helpen bij het kiezen van een passend werk.


Werkwijze voor bedrijven

Wij zijn de snelst groeiende inrichter van bedrijven in Nederland met onze enorme collectie schilderijen, fotografie en sculpturen. Onze ervaren kunstadviseurs helpen u graag met het uitkiezen van kunst die de uitstraling van uw bedrijf ondersteunt. Per maand zult u slechts 1,2% van de waarde van het kunstwerk betalen. De kunstwerken worden perfect naar uw wens opgehangen en daarnaast ook verzekerd. Dat noemen wij bij AbrahamArt genieten van kunst zonder zorgen!


Deze bedrijven werden al met kunst van AbrahamArt ingericht:

 

Enkele referenties

Kunstuitleen in Den Bosch: hoe werkt dat?

Kunstuitleen bij AbrahamArt werkt middels een handig huur- en spaarsysteem waarbij u 3% van de kunstwaarde per maand betaald en twee derde van dit bedrag hiervan spaart. Dit twee derde deel van het maandbedrag wordt uw spaartegoed. Dit potje wordt iedere maand groter en meer waard. U mag zelf beslissen wanneer u dit wilt uitgeven binnen onze galerie.

De beloftes van AbrahamArt:
– U krijgt jaarlijks de kans om uw huidige kunstwerk te ruilen tegen een ander kunstwerk binnen onze galerie.
– Kunstuitleen is een flexibele en voordelige manier van kunst huren.
– U krijgt kosteloze bezorging van uw kunst en hierbij wordt u ook voorzien van gratis kunstadvies.
– AbrahamArt is al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres voor veel klanten.

Kunst kopen: een geweldige investering!

Heeft u al eens overwogen om kunst te kopen in plaats van te huren? Dit behoort namelijk ook tot de mogelijkheden van AbrahamArt. Indien u dit besluit neemt en een aankoop doet van één van onze kunstenaars, zult u binnenkort een prachtige investering bij u thuis in Den Bosch aan de muur hebben hangen. Indien u al huurder bij ons bent kunt u bovendien uw opgebouwde spaartegoed van het originele aankoopbedrag aftrekken. Zo wordt kopen wel heel aantrekkelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wie weet bent u binnenkort wel de trotse eigenaar van een origineel kunstwerk!

Bel 040-7440154 als u graag mee wilt weten!