Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Dordrecht

Kunstuitleen in Dordrecht is mogelijk met AbrahamArt. U heeft nu dus ook in Dordrecht (en omgeving) de grootste hedendaagse kunstcollectie van Nederland binnen handbereik! De kunstkenners van AbrahamArt helpen u graag met het vinden van een passend kunstwerk voor bij u thuis of voor op het kantoor. AbrahamArt biedt deze service onder andere bij u in Dordrecht, Papendrecht, Sterrenburg en Werkendam.

Kunst bij u in uw regio!

Kunst bij u in uw regio!

Gratis proefplaatsing in Dordrecht

Bent u geïnteresseerd in een kunstwerk, maar u wilt deze graag eerst bij u thuis of in uw bedrijf in uw eigen omgeving bekijken? Logisch! Pas dan kunt u namelijk een goede keuze maken. AbrahamArt biedt u daarom een gratis proefplaatsing aan, waarbij één van onze kunstadviseurs vervolgens bij u langs komt met het kunstwerk naar keuze. U wordt hierbij voorzien van deskundig kunstadvies, wat het keuzeproces voor u wellicht vergemakkelijkt. Wanneer u een besluit heeft genomen, wordt het kunstwerk netjes bij u opgehangen. Deze proefplaatsing is geheel vrijblijvend, dus mocht het kunstwerk helaas niet voldoen aan uw verwachtingen, dan nemen wij het gewoon weer mee terug. Meer weten? Bekijk het onderstaande filmpje even!


AbrahamArt: ook voor zakelijke uitleen

Wanneer u ervoor kiest om kunst in uw bedrijf te nemen, dan is AbrahamArt uw perfecte partner! Wij helpen u graag met het vinden van de mooiste kunst voor in uw bedrijf. Onze aanpak? We komen graag bij u in het bedrijf langs om verschillende kunststijlen te laten zien. Uiteraard kunt u hierbij deskundig advies van onze adviseurs verwachten. Op deze manier wordt uw keuzeproces wellicht vergemakkelijkt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we ook voor u de perfecte stijl – passend bij u en uw omgeving – weten te vinden! Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, dan zorgen wij ervoor dat de kunstwerken perfect worden opgehangen. Tevens worden de kunstwerken door ons verzekerd zodat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw kunst. Voor de kosten hoeft u het in ieder geval niet te laten. U betaalt bij AbrahamArt per maand namelijk slechts 1,2% van de kunstwaarde.Enkele referenties

Enkele referenties van AbrahamArt

Kunstuitleen in Dordrecht

Kunstuitleen in Dordrecht en omgeving, hoe gaat dat nu precies in z’n werk? Kunstuitleen van AbrahamArt is een huur- en spaarsysteem waarbij u per maand slechts 3% van de kunstwaarde betaalt en hier bovendien ook nog eens 2% van spaart. Het spaartegoed wat iedere maand automatisch hoger wordt, kunt u te allen tijde uitgeven om het kunstwerk eventueel aan te kopen.
Kunstuitleen in Dordrecht heeft heel veel voordelen, zoals:
– U profiteert niet alleen van gratis kunstadvies, maar ook van een kosteloze bezorging.
– AbrahamArt heeft al meer dan 10 jaar ervaring en biedt u de grootste kunstcollectie van Nederland.
– Onze kunstuitleen is niet duur en voor iedereen bereikbaar.
– Wij zijn zeer flexibel in het ruilen van kunst.

Meer weten? Bel dan gratis 040-7440154 voor meer informatie!

Kunst kopen in Dordrecht bij AbrahamArt
Bij AbrahamArt is het ook mogelijk om kunst te kopen, in plaats van een kunstuitleentraject aan te gaan. U vindt onze volledige kunstcollectie op onze website. Kijk dus gerust eens rond! Heeft u al een kunstwerk op het oog? U kunt middels onze vrijblijvende proefplaatsing het werk in uw eigen omgeving in Dordrecht bekijken. U zult met behulp van het kunstadvies van onze ervaren kunstadviseurs ongetwijfeld een goede keuze kunnen maken. Wij hangen het werk meteen graag mooi voor u op.

Wist u trouwens al dat u ook uw spaartegoed, wat u opgebouwd heeft met kunstuitleen, kunt gebruiken voor het aankopen van een kunstwerk? Uw opgebouwde tegoed wordt dan van het originele bedrag van het kunstwerk afgehaald. Blijft er nog een bedrag over, dan kunt u ervoor kiezen om dit af te kopen. Gefeliciteerd! U bent nu eigenaar van een origineel en uniek kunstwerk!