Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Ede

Bent u op zoek naar een kwalitatieve kunstuitleen in Ede of omgeving? AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van nú en biedt een ruime en eigentijdse collectie beschikbaar voor kunstuitleen. Bent u dus op zoek naar een uniek stuk kunst? Wij denken graag met u mee en spreken al uw wensen voor kunst in Ede, Bennekom, Lunteren en Wageningen.

AbrahamArt komt langs met kunst in Ede en omgeving

AbrahamArt komt langs met kunst in Ede en omgeving

Kunst in uw eigen huis ‘proberen’

Het is bij AbrahamArt mogelijk om eerst een kunstwerk in uw eigen omgeving in Ede te bekijken, dus nog voordat u overgaat op de aankoop of de huur van het betreffende werk. Onze kunstadviseurs komen in dat geval graag persoonlijk bij u langs met het door u uitgekozen kunstwerk. Dankzij deze gratis proefplaatsing kunt u een goede keuze maken. U wordt dan namelijk voorzien van deskundig advies van onze kunstadviseurs die precies weten wat bij uw wensen en omgeving zal passen.


Zakelijke verhuur

Kunst is een aanwinst voor uw bedrijf. Het zorgt ervoor dat het werkplezier van uw personeel wordt verhoogd en bovendien laat kunst een goede indruk achter bij iedereen die uw bedrijf bezoekt. Wij helpen u graag met het vinden van kunst die perfect past in uw bedrijf in Ede. Onze kunstadviseurs komen bij u langs met een aantal verschillende stijlen en voorzien u van kunstadvies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wanneer de beslissing is genomen, worden de kunstwerken netjes voor u opgehangen en verzekerd, zodat u zeker lang plezier zult hebben van uw kunst. Maandelijks komen uw kosten neer op slechts 1,2% van de kunstwaarde. Ook voor de prijs hoeft u het dus niet te laten!Enkele referenties

Enkele referenties

Kunstuitleen: de gang van zaken

Kunstuitleen bij u in Ede, wat is het en hoe kunt u hiervan gebruik maken? Het concept kunstuitleen van AbrahamArt houdt in dat u een kunstwerk gaat huren van 3% van de waarde van dit werk per maand. 2/3 van dit bedrag – dus 2% – wordt automatisch door u gespaard per maand. Kunstuitleen is bij ons dus zowel een huur- en spaarsysteem. Waarom sparen? Zodat u eventueel het kunstwerk wat u in kunstuitleen heeft (of eventueel een ander kunstwerk) later kunt aankopen. Het is bij kunstuitleen van AbrahamArt ook mogelijk om elk jaar een nieuw werk te huren.
Waarom kiezen service in Ede van AbrahamArt?
– U vindt dankzij de deskundige service van AbrahamArt altijd iets passends: zowel bij uw wensen als uw woonstijl.
– U heeft keuze uit een veelbelovende en zeer uitgebreide kunstcollectie, met moderne kunst van gerenommeerde kunstenaars.
– Kunstuitleen is voordelig en zeer flexibel.
– U geniet bij AbrahamArt van een kosteloze service.

Wilt u graag meer informatie? Wij helpen u graag! Bel 040-7440154.

Nu ook kunst kopen in Ede!

U kunt bij AbrahamArt uiteraard ook kunst kopen. Onze volledige ruime en eigentijdse collectie is te vinden op onze website. Wanneer uw oog is gevallen op een kunstwerk, kunt u middels onze gratis proefplaatsing dit kunstwerk bij u thuis in Ede bekijken. Met behulp van het deskundige kunstadvies van onze adviseurs gaan we ervoor zorgen dat u makkelijker een keuze kunt maken. Wanneer u het kunstwerk heeft gevonden dat perfect bij u en uw omgeving past, zorgen deze kunstadviseurs er tevens voor dat het kunstwerk perfect wordt opgehangen. U kunt meteen zorgeloos genieten!
Wanneer u op dit moment gebruik maakt van kunstuitleen en u wilt dit kunstwerk graag aankopen, dan is dit uiteraard een mogelijkheid. Uw opgebouwde spaartegoed kunt u inzetten voor de aanschaf van de kunst van uw keuze. Dit spaartegoed halen we dan van het originele bedrag van het kunstwerk af. Het bedrag wat open blijft staan kunt u afbetalen, waarna het kunstwerk volledig uw bezit wordt!