Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Eindhoven

Kunstuitleen in Eindhoven? Dan bent u bij AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux, absoluut aan het juiste adres. Bij AbrahamArt heeft u namelijk keuze uit een zeer uitgebreide, unieke kunstcollectie waar ongetwijfeld het perfecte werk voor u tussen zit. Laat u adviseren door onze ervaren kunstadviseurs en maak een keuze waar u geen spijt van zult krijgen. Kunst in uw eigen omgeving bekijken? De kunstadviseurs van AbrahamArt komen graag bij u langs in Eindhoven, Veldhoven, Nuenen en Geldrop.

Kunstuitleen Eindhoven bij u in uw regio!

Kunstuitleen Eindhoven bij u in uw regio!

Kunst in Eindhoven: vraag de gratis proefplaatsing van AbrahamArt aan!

Wanneer het lastig voor u blijkt te zijn om een definitieve keuze te maken tussen een aantal schilderijen die u mooi vindt, dan biedt de gratis proefplaatsing van AbrahamArt wellicht uitkomst. Dankzij deze proefplaatsing kunt u de schilderijen die u mooi vindt in uw eigen omgeving bekijken. Onze ervaren kunstadviseurs bekijken samen met u of het schilderij van uw keuze ook echt bij uw interieur past. Op basis van uw keuze nemen zij ook nog een aantal alternatieve kunstwerken mee die u wellicht zullen bevallen. Bovendien voorzien deze medewerkers u van deskundig kunstadvies, waardoor het maken van de juiste keuze vast en zeker een stuk gemakkelijker wordt. Onze proefplaatsing is geheel vrijblijvend en u bent vrij om uw tijd te nemen voor een goede beslissing.


Sfeer in uw bedrijfspand

Heeft u al wel eens gedacht aan kunst binnen uw bedrijf? Ongetwijfeld een goed idee, aangezien kunst medewerkers inspireert en bezoekers bedrijven met mooie kunst aan de muur als deskundiger beoordeelt. AbrahamArt heeft daarom met haar jarenlange expertise al vele bedrijven ingericht met de mooiste moderne kunst. U heeft keuze uit een enorme collectie hedendaagse kunst van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars. Met de grote variatie aan stijlen zult u ongetwijfeld de uitstraling vinden die bij uw bedrijf past. Dat hoeft u bovendien niet alleen te doen, want u wordt hierbij geholpen door onze ervaren kunstadviseurs. Zij zullen u voorzien van deskundig kunstadvies en de schilderijen van uw keuze perfect voor u in uw kantoorpand in Eindhoven ophangen. Dat kan al tegen hele voordelige prijzen. U betaalt namelijk slechts 1,2% van de totale kunstwaarde per maand. Ook een verzekering voor de kunst is hierbij al inbegrepen – wel zo gemakkelijk!


Uit het klantenbestand van AbrahamArt:

Enkele referenties

Kunstuitleen: hoe het werkt

U wilt gebruikmaken van de kunstuitleen van AbrahamArt in Eindhoven. Hoe werkt dat precies? Kort gezegd houdt het concept kunstuitleen in dat u een kunstwerk niet koopt, maar huurt. U huurt een kunstwerk voor 3% van de kunstwaarde van dat kunstwerk per maand. U hoeft echter deze 3% niet geheel aan huur te betalen, omdat u van deze 3% maar liefst 2% per maand spaart. Er blijft dus 1% van de kunstwaarde van het kunstwerk over die u daadwerkelijk aan huur betaalt. De andere 2% wordt uw spaartegoed. Dit spaartegoed wordt door ons apart gehouden en kunt u besteden wanneer en aan wat u maar wilt binnen onze galerie.

Kunstuitleen in Eindhoven heeft veel voordelen:
– AbrahamArt is al meer dan 10 jaar ervaren op het gebied van kunstuitleen.
– AbrahamArt verzorgt kunstuitleen voor iedereen, zowel particulieren als bedrijven.
– U geniet van een zeer ruime keuze uit moderne kunst bij AbrahamArt.
– Wanneer u graag een ander kunstwerk in uw huis wilt, is het mogelijk om uw huidige kunstwerk te ruilen tegen een ander kunstwerk.

Kunst kopen in plaat van huren

AbrahamArt verhuurt niet alleen kunstwerken, maar onze gehele kunstcollectie is ook beschikbaar voor verkoop in Eindhoven. U kunt dus ook daadwerkelijk de eigenaar worden van een van onze prachtige schilderijen! Bekijk de gehele kunstcollectie op onze website en vraag een gratis proefplaatsing aan zodat u met behulp van het deskundige advies van onze ervaren kunstadviseurs een goede keuze maakt!
Huurt u al een tijdje bij ons? Dan kunt u het door u opgespaarde tegoed inzetten voor de aankoop van het werk van uw keuze. Wij halen dit bedrag dan van de aankoopprijs voor u af. Kies voor het werk dat u al in huur heeft of kies voor een van onze andere kunstwerken. Bij AbrahamArt is het allemaal mogelijk. Laat u bij vragen dus vooral door een van onze medewerkers verder adviseren. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen!

Meer informatie? Bezoek onze website of bel gratis naar 040-7440154.