Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Enschede

Wilt u graag gebruik maken van kunstuitleen? Voortaan is het door heel Nederland mogelijk dankzij AbrahamArt, de kunstgalerie van nú. U heeft bij ons een zeer ruime keuze uit verschillende soorten kunst van gerenommeerde kunstenaars waar u ongetwijfeld de perfecte stijl, passend bij u en uw omgeving, kunt vinden. AbrahamArt, úw galerie! Heeft u een mooi werk van ons op het oog? Dan komen we voor een proefplaatsing ook graag bij u langs in Enschede, Hengelo, Losser en Haaksbergen!

Kunstuitleen bij u in Enschede.

Kunstuitleen bij u in Enschede.

Kunst in Enschede: profiteer van onze gratis proefplaatsing

AbrahamArt biedt u een gratis en geheel vrijblijvende proefplaatsing aan. Wat is deze gratis proefplaatsing precies? Wanneer u een kunstwerk heeft gevonden wat uw interesse heeft gewekt, maar u graag wilt weten hoe dit kunstwerk in uw eigen omgeving past, dan kunt u bij AbrahamArt de gratis proefplaatsing aanvragen. Onze ervaren kunstadviseurs komen dan langs bij u in Enschede en laten het kunstwerk bij u thuis of in uw kantoorpand zien. Met behulp van het kunstadvies van onze kunstadviseurs zult u gemakkelijker een betere keuze kunnen maken. Daar gaat u geen spijt van krijgen!


AbrahamArt richt ook uw kantoorpand in!

AbrahamArt richt al jaren bedrijven in met haar toonaangevende kunst. U heeft ook voor uw bedrijf keuze uit de grootste kunstcollectie van Nederland, waar ongetwijfeld de perfecte stijl voor uw bedrijf tussen zit. Onze ervaren kunstadviseurs komen met plezier bij u langs in Enschede om uw favoriete stijlen te laten zien bij u in uw bedrijf. Wanneer u de juiste keuze heeft kunnen maken met behulp van deskundig kunstadvies, worden uw kunstwerken door ons verzekerd en hoeft u per maand slechts 1,2% van de totale kunstwaarde te betalen.


Zij werden al door AbrahamArt geholpen:

Enkele referenties

De werkwijze

AbrahamArt, biedt haar gehele kunstcollectie aan voor kunstuitleen. Kunstuitleen is een huur- en spaarsysteem waarbij u slechts 3% van de totale kunstcollectie per maand hoeft te betalen. Deze 3% bestaat uit 2% dat automatisch wordt gespaard. De overige 1% is alles wat u dus aan daadwerkelijke huur betaalt. De 2% spaartegoed wordt iedere maand toegevoegd en dus opgehoogd. U kunt dit spaartegoed besteden waaraan en wanneer u maar wilt binnen onze galerie.

Kunstuitleen in Enschede kent vele voordelen:
– Wanneer u geïnteresseerd bent in een ander kunstwerk kunt u uw huidige kunstwerk omruilen voor dat ene kunstwerk waarin u geïnteresseerd bent.
– U kunt uit een brede collectie van kunstwerken kiezen – allen zijn beschikbaar voor kunstuitleen.
– U heeft de vrijheid om uw spaartegoed te besteden in onze gehele galerie.
– Bij AbrahamArt zit u niet vast aan een bepaalde huurtermijn.

Wat is er nog meer mogelijk?

Er bestaat ook de mogelijkheid om kunst te kopen bij AbrahamArt. Ook bij het aankopen van een kunstwerk heeft u de keuze uit de gehele kunstcollectie van AbrahamArt. Deze kunstcollectie bestaat uit kunst van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars en alle werken zijn te bekijken op onze website.

U kunt het kunstwerk dat u op dit moment thuis heeft (in kunstuitleen), ook op elk gewenst moment aankopen. U wordt dus dan de daadwerkelijke eigenaar van de kunst. Gaat u daadwerkelijk over tot de aankoop van deze kunst, dan wordt de automatische incasso stopgezet zodra het kunstwerk is aangekocht. Gefeliciteerd! U bent nu de trotse eigenaar van een uniek stuk kunst.

Voor vragen, bel naar 040-7440154.