Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Gent

Kunstuitleen in Gent. Heeft u interesse voor kunst en bent u op zoek naar één of meerdere kunstwerken voor bij u thuis of in uw bedrijf in Gent? AbrahamArt biedt u de grootste kunstcollectie van de Benelux, met daarbij ook professioneel advies zodat u snel het perfecte werk vindt! De ruimte kunstcollectie van AbrahamArt bestaat uit verschillende stijlen en kunstwerken van zeer bekende en opkomende kunstenaars. AbrahamArt is úw kunstgalerie in Gent, Evergem, Waarschoot en Nevele.

Kunstuitleen in Gent en regio

Kunstuitleen in Gent en regio

Gratis kunstproefplaatsing in Gent

Wanneer u mooie kunst heeft gezien bij AbrahamArt, maar u vindt het moeilijk om een keuze te maken (of u weet niet hoe bepaalde stijlen in uw omgeving zullen staan), dan is de proefplaatsing van AbrahamArt een goede optie. Deze proefplaatsing kunt u aanvragen op de website van AbrahamArt en u kunt hierbij aangeven welke kunstwerken u graag bij u thuis of in uw bedrijf wilt zien. Onze ervaren kunstadviseurs zullen vervolgens contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak. Zij komen dan persoonlijk bij u langs in Gent met de door u uitgekozen kunstwerken. De kunstwerken worden op de door u uitgekozen plaats opgehangen. Wij weten het in ieder geval zeker: met behulp van het deskundige kunstadvies van onze kunstadviseurs wordt het voor u een stuk gemakkelijker om een prachtig kunstwerk uit te kiezen!


Kunst van AbrahamArt in uw bedrijf in Gent

Niet alleen uw huis, maar ook uw bedrijf kunt u inrichten met de unieke en veelzijdige kunstcollectie van AbrahamArt. Met kunst van AbrahamArt zult u de uitstraling van uw bedrijf ondersteunen en bovendien de werksfeer positief beïnvloeden. Onze kunstadviseurs zullen met verschillende stijlen kunst bij uw kantoor in Gent langskomen. Zij zullen u voorzien van professioneel kunstadvies waardoor u een goed idee krijgt van welke kunst passend zijn voor uw bedrijf. De kunstwerken waar uiteindelijk uw keuze op zijn gevallen worden daarna perfect voor u opgehangen en daarnaast ook meteen verzekerd door AbrahamArt. Voor dit alles hoeft u slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand te betalen.Enkele referenties

Enkele referenties

 

Kunstuitleen in Gent

AbrahamArt biedt haar gehele veelzijdige hedendaagse kunstcollectie beschikbaar voor kunstuitleen. Het flexibele concept kunstuitleen van AbrahamArt houdt in dat u – van het kunstwerk wat u uitgekozen heeft – als maandprijs slechts 3% van de kunstwaarde hoeft te betalen. Van deze 3% wordt er door AbrahamArt 2% apart gehouden. Dit bedrag wordt omgezet in een persoonlijk spaartegoed. Dit bedrag wordt dus iedere maand automatisch hoger en u bent vrij om het te allen tijden in onze galerie te besteden. Kortom: er blijft uiteindelijk dus maar 1% over dat u daadwerkelijk betaalt aan de huur van het kunstwerk.

Kunstuitleen in Gent? AbrahamArt is uw partner:
– U heeft de keuze uit kunst van veel bekende kunstenaars.
– AbrahamArt biedt kunst aan bedrijven en particulieren (voor zowel kleine- als grote aantallen afnames van kunstwerken).
– Bij AbrahamArt geniet u van gratis kunstadvies en gratis levering van uw kunst.
– Kunstuitleen van AbrahamArt is erg flexibel en betaalbaar.

Kunst kopen in Gent

U kunt bij AbrahamArt niet alleen kunst huren via kunstuitleen, maar ook kunst kopen. Wilt u kunst kopen dan heeft u, net als bij onze kunstuitleen, keuze uit de gehele collectie van AbrahamArt. Ook kunt u hierbij de gratis proefplaatsing aanvragen en geholpen worden met uw keuzeproces. Onze gehele kunstcollectie kunt u vinden op onze website.

Heeft u al een kunstwerk uit de kunstuitleen, maar zou u graag eigenaar willen worden van het werk? U kunt dan uw eventueel uw spaartegoed inzetten. Uw spaartegoed wordt dan verrekend met de originele waarde van het kunstwerk. Zo kunt u tegen een mooie prijs een prachtig werk aanschaffen!

Meer informatie? Bel 040-7440154 of bezoek onze website.