Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Gouda

Kunstuitleen Gouda en omgeving, dat kan voortaan van de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland! Kunstgalerie AbrahamArt biedt u namelijk de grootste kunstcollectie en komt graag bij u thuis langs voor een gratis proefplaatsing. Voor kunst van zowel reeds gevestigde namen als veelbelovende opkomend artiesten bent u bij ons aan het juiste adres!

Kunstuitleen, kunstadvies en goede service bij u thuis of in uw bedrijf in de regio Gouda!

Kunstuitleen, kunstadvies en goede service bij u thuis of in uw bedrijf in de regio Gouda!

Service van AbrahamArt

Wanneer u op zoek bent naar kunst , of wanneer u al een mooi kunstwerk heeft gevonden en u bent benieuwd hoe het in uw omgeving past, biedt AbrahamArt een vrijblijvende proefplaatsing aan in Gouda. Door het bieden van regionale kennis en service, kunt u een goede keuze maken en vindt u bij AbrahamArt altijd wat bij u past! Onze kunstadviseurs zorgen vervolgens dat uw kunstwerk (of kunstwerken) netjes worden opgehangen zodat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw kunst.


Kunstuitleen voor uw bedrijf in Gouda

Ook uw bedrijf in Gouda kan worden ingericht door AbrahamArt. Met haar toonaangevende kunstcollectie is AbrahamArt de snelst groeiende kunstgalerie van Nederland die bedrijven met haar kunst inricht. U heeft keuze uit een enorme collectie schilderijen, sculpturen en fotografie, die allemaal direct uit onze voorraad komen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, zorgen onze kunstadviseurs ervoor dat de kunstwerken perfect worden opgehangen. De prijzen die AbrahamArt handeert zijn daarbij zeer voordelig: u betaalt slechts 1,2% per maand van de kunstwaarde. Daarnaast worden ook al uw kunstwerken door ons verzekerd.


Enkele tevreden klanten van AbrahamArt:

Enkele referenties

Zo werkt kunst lenen in Gouda

Kunst lenen in Gouda, hoe gaat het in zijn werk? Allereerst kunt u vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen bij AbrahamArt wanneer u uw oog heeft laten vallen op een kunstwerk. Wanneer u ervoor kiest om het kunstwerk te houden en u kiest hierbij voor kunstuitleen, dan huurt u het kunstwerk voor 3% van de waarde van dit kunstwerk per maand. Deze 3% bestaat uit 2% spaargeld en 1% huur. Het mooie aan kunstuitleen is dat uw gespaarde bedrag iedere maand automatisch hoger wordt en u dit bedrag uit mag geven binnen onze kunstgalerie wanneer u maar wilt.
De voordelen van de service van AbrahamArt:
– Bij AbrahamArt huurt u al kunst vanaf € 7,50 p/m.
– AbrahamArt is al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres voor afnemers van kunstuitleen.
– Bij AbrahamArt kunt u kiezen uit de grootste collectie originele kunst van Nederland.
– Zowel particulieren als grote bedrijven kunnen bij AbrahamArt terecht voor kunstuitleen.

Kunst kopen in Gouda

Uiteraard kunt u er bij AbrahamArt ook voor kiezen om een bepaald kunstwerk te kopen. Op de AbrahamArt website kiest u het werk uit dat u het meest aanspreekt. Wij komen vervolgens bij u langs in Gouda, Stein, Stolwijk, Schoonhoven en Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt het kunstwerk dan eerst vrijblijvend bij u thuis of in uw bedrijf bekijken. Wanneer dit u bevalt, kunt u er ook voor kiezen om het kunstwerk te kopen voor de originele prijs. Kunst kopen in Gouda is dus ook mogelijk bij AbrahamArt!

Indien u nu een kunstwerk huurt via kunstuitleen, kunt u het kunstwerk ook afkopen – wanneer u maar wilt. Bij kunstuitleen bouwt u een spaarbedrag op, namelijk 2% van de originele prijs van het kunstwerk per maand. Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van het kunstwerk, trekken we het gespaarde bedrag van de originele prijs van het kunstwerk af. U kunt op die manier het werk van uw keuze dan tegen een aantrekkelijke prijs afkopen.
Heeft u vragen? Bel 040-7440154 en wij helpen u graag verder!

AbrahamArt, uw galerie in Gouda!