Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Groningen

Kunstuitleen in Groningen? Wij van AbrahamArt komen graag bij u thuis langs. Ja, u leest het goed. De grootste galerie en kunstuitleen van Nederland komt bij u aan huis met de kunst van uw keuze. Onze kunstadviseurs komen naar Groningen, Haren, Bedum of Peize komen u gratis en vrijblijvend kunstadvies geven in uw eigen omgeving. Alleen dan komt de kunst volledig tot zijn recht. De grootste kunstgalerie van Nederland is dichter bij dan u denkt!

Kunstuitleen in Groningen: AbrahamArt komt graag bij u thuis langs!

Kunstuitleen in Groningen: AbrahamArt komt graag bij u thuis langs!

Kunst bekijken in uw eigen huis

De grootte van onze kunstcollectie kan het moeilijk maken om het perfecte schilderij er tussenuit te kiezen. AbrahamArt komt u daarom tegemoet door het aanbieden van een gratis proefplaatsing bij u aan huis. One ervaren kunstadviseurs komen graag bij u langs in Groningen met uw favoriete kunstwerken om deze te laten zien in uw eigen omgeving. Deze proefplaatsing is gratis en vrijblijvend en u krijgt alle ruimte en tijd die u nodig heeft om uw beslissing te nemen. U wordt voorzien van gratis kunstadvies en dit maakt het maken van de juiste keuze wellicht een stuk gemakkelijker en plezieriger!


Kunstuitleen voor bedrijven in Groningen

Wilt u uw kantoorpand in Groningen ook graag verfraaien met kunst? AbrahamArt staat voor u klaar. Wij verzorgen al meerdere jaren kunst bij bedrijven en bieden een breed scala aan kunstwerken van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars. U wordt voorzien van deskundig regionaal advies van onze ervaren kunstadviseurs, waardoor u een goede keuze kunt maken en kunst kunt kiezen die de werksfeer bevordert en tevens de uitstraling van uw bedrijf ondersteunt. Wanneer u de perfecte kunst voor uw bedrijf heeft gevonden, wordt deze kunst perfect opgehangen in uw kantoorpand en worden de kunstwerken door ons verzekerd zodat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw kunst. De prijs van dit pakket is zeer voordelig. U hoeft namelijk slechts 1,2% van de totale kunstwaarde te betalen.Enkele referenties

Enkele referenties

Hedendaagse kunst op hedendaagse wijze

AbrahamArt biedt hedendaagse kunst op een hedendaagse wijze. Deze unieke kunstcollectie is daarmee ook voor u in Groningen beschikbaar voor kunstuitleen. Kunstuitleen van AbrahamArt is zeer flexibel en voordelig. Wanneer u een kunstwerk heeft uitgekozen, kunt u het kunstwerk huren voor 3% van de waarde van het kunstwerk per maand. Van deze 3% spaart u maar liefst 2% en hoeft u dus maar 1% aan huur te betalen. De eerste 2% van de waarde van het kunstwerk wordt gespaard en van het opgebouwde tegoed kunt u uw huidige kunstwerk aankopen of kiezen voor een ander kunstwerk uit onze collectie.

Kunst lenen bij AbrahamArt is altijd een slimme keuze:
– U betaalt geen inschrijfgeld bij AbrahamArt.
– U bent niet gebonden aan een bepaalde huurtermijn.
– Het is mogelijk om uw kunstwerken desgewenst jaarlijks te ruilen.
– De kunstwerken worden de eerste keer gratis bij u thuisbezorgd en netjes voor u opgehangen.

Kunst kopen in Groningen

Wanneer u een kunstwerk heeft gevonden op onze website en het betreffende werk heeft uw aandacht zodanig getrokken dat u er meer van wilt zien, dan vraagt u allereerst een proefplaatsing aan. Naar aanleiding hiervan maakt u een keuze om een bepaald werk in kunstuitleen te nemen of misschien zelfs aan te kopen!
Bent u al klant bij AbrahamArt? Dan zou uw kunstaankoop nog wel eens heel voordelig uit kunnen pakken. Stel: u heeft op dit moment een kunstwerk thuis in kunstuitleen, maar u wilt graag eigenaar van het kunstwerk worden, dan werkt het als volgt. Bij kunstuitleen heeft u een spaartegoed opgebouwd wat op dat moment besteed kan worden bij de aankoop van het kunstwerk. Het opgebouwde spaartegoed wordt dan verrekend met de originele prijs van het kunstwerk. Hoe langer u al klant bent, hoe voordeliger de aankoop voor u dus wordt!

Neem een kijkje op onze website of bel gratis naar 040-7440154 voor meer informatie!