Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen priveé en zakelijk

Kunstuitleen Haarlem

Bent u op zoek naar een kunstuitleen in Haarlem? Bij AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland, kunt u gebruik maken van zowel kunstuitleen als kunstkoop. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u optimale service bieden bij de zoektocht naar een voor u passend kunstwerk. Onze galerie biedt u het grootste moderne kunstassortiment van Nederland, en we komen ook graag naar Haarlem, Heemstede, Vijfhuizen en Cruquius!

Kunstuitleen van AbrahamArt: ook in omgeving Haarlem

Kunstuitleen van AbrahamArt: ook in omgeving Haarlem

Kunstadviseur aan huis

Eén van de vele services van AbrahamArt is de gratis proefplaatsing. Wanneer u deze proefplaatsing heeft aangevraagd op onze website, komt één van onze kunstadviseurs bij u in Haarlem langs om verschillende stijlen bij u thuis of in uw bedrijf te laten zien, zodat u gemakkelijker kunt beoordelen wat voor kunst er in uw omgeving past. U zult via deze weg een snellere en betere keuze kunnen maken.


Kunst op kantoor

Bent u geïnteresseerd in kunst in uw bedrijf? Ook dan biedt AbrahamArt u een ruime keuze aan moderne en hedendaagse kunst. Kunst van AbrahamArt in uw bedrijf in Haarlem zorgt ervoor dat de uitstraling van uw organisatie wordt ondersteund. Er komt een kunstadviseur bij u langs en deze zal u een aantal stijlen laten zien, zodat u weet welke kunst goed in uw bedrijf past en welke minder. U hoeft bij AbrahamArt slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand te betalen aan huur. Voor deze prijs worden uw kunstwerken door ons verzekerd en zullen deze bovendien netjes en professioneel worden opgehangen door ons.


Een greep uit onze klantenkring

Enkele referenties

Zo werkt kunst lenen in Haarlem

Wat is kunstuitleen in Haarlem precies? U kunt door te kiezen voor kunstuitleen van AbrahamArt een kunstwerk huren voor slechts 3% van de kunstwaarde per maand. Per maand betaalt u dus een klein bedrag, en van dit bedrag spaart u ook nog eens maar liefst 2%. AbrahamArt zal uw maandelijkse spaartegoed voor u beheren, maar u kunt uw spaartegoed natuurlijk gebruiken en inzetten binnen onze galerie wanneer u dat wilt.

Ook in Haarlem kiest u voor AbrahamArt:
– Met behulp van de jarenlange expertise van AbrahamArt in de kunstwereld vindt u de perfecte kunst, passend bij u en uw omgeving.
– AbrahamArt heeft een zeer grote collectie originele kunst beschikbaar voor kunstuitleen.
– U kunt uiteindelijk uw huidige kunstwerk aankopen met uw spaartegoed.
– Uw kunstwerken worden netjes opgehangen en verzekerd.

Kunst kopen in Haarlem

AbrahamArt biedt u ook de mogelijkheid om eigenaar te worden van een uniek stuk kunst. Op onze website kunt u al onze kunstwerken vinden – in deze collectie vindt u werk van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars. Laat u adviseren door onze kunstadviseurs en laat ons u helpen om het perfecte kunstwerk voor u te vinden.

Heeft u op dit moment al een kunstwerk in kunstuitleen, maar wilt u het werk graag aankopen? Dan kunt u gebruik maken van uw opgebouwde spaartegoed. Dit spaartegoed wordt verrekend met de originele waarde van het kunstwerk. Het kunstwerk is van u zodra dit bedrag is betaald!

Stel gerust uw vragen door te bellen naar 040-7440154.