Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Hasselt

Bent u op zoek naar een goede kunstuitleen in Hasselt? Wilt u graag mooie kunst bij u thuis of in uw bedrijf in deze omgeving en wilt u hierbij professionele hulp krijgen? AbrahamArt, de kunstgalerie van nú, biedt u deze hulp in zowel Nederland als België! Met de enorme kunstcollectie bestaande uit kunst van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. AbrahamArt komt graag naar u toe in Hasselt, Zonhoven, Diepenbeek en Alken.

Kunstuitleen in Hasselt en omgeving

Kunstuitleen in Hasselt en omgeving

Kunst in uw interieur

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit de enorme kunstcollectie van AbrahamArt, of wilt u simpelweg weten hoe uw favoriete kunstwerk staat in uw eigen omgeving? Dan is onze proefplaatsing ook voor u de oplossing! Op onze website, of via de links hieronder, kunt u deze gratis proefplaatsing aanvragen. Wanneer u deze proefplaatsing heeft aangevraagd, komen onze ervaren kunstadviseurs met plezier persoonlijk bij u langs in Hasselt om u de door u uitgekozen kunstwerken in uw eigen omgeving te laten zien. Met behulp van het deskundige kunstadvies van onze kunstadviseurs, zult u waarschijnlijk makkelijker en beter een keuze kunnen maken, waar u helemaal achter staat.


AbrahamArt: ook voor bedrijven in Hasselt

AbrahamArt is al meer dan 10 jaar ervaren op het gebied van het inrichtenvan bedrijven met kunst. Niet voor niets heeft onze galerie inmiddels een grote, trouwe klantenkring opgebouwd. Met kunst van AbrahamArt bent u verzekerd van een goede indruk die u achterlaat bij een ieder die uw bedrijf bezoekt. Net zoals ze aan huis komen, komen onze ervaren kunstadviseurs ook graag persoonlijk bij u langs in uw bedrijf met een selectie aan kunst naar aanleiding van uw wensen en eisen. Dankzij een proefplaatsing zult u een goede indruk krijgen van hoe verschillende stijlen passen in uw bedrijf. U Wanneer u uiteindelijk uw keuze heeft kunnen maken en u staat er volledig achter, dan hoeft u per maand slechts 1,2% van de totale kunstwaarde te betalen. Bij deze prijs is ook de verzekering van uw kunst inbegrepen, alsmede een professionele plaatsing ervan.


Deze namen gingen uw bedrijf al voor:

Enkele referenties

Zo werkt het lenen van kunst bij AbrahamArt

Ook in Hasselt kunt u dus genieten van het flexibele en voordelige concept kunstuitleen van AbrahamArt. AbrahamArt stelt haar gehele kunstcollectie beschikbaar voor deze verhuur. Wanneer u ervoor kiest om hiervan gebruik te maken, hoeft u per maand slechts 3% van de kunstwaarde van het door u uitgekozen kunstwerk te betalen. Maar van deze 3% hoeft u per maand slechts 1% daadwerkelijk aan de huur van het kunstwerk te betalen. Er blijft 2% over die u per maand spaart. Deze 2% wordt door AbrahamArt voor u apart gehouden en opgebouwd als spaartegoed. Dit spaartegoed kunt u te allen tijde besteden aan wat u maar wilt in de kunstgalerie van AbrahamArt.

Dit zijn de voordelen van onze kunstuitleen in Hasselt:
– Uw kunstwerken worden de eerste keer gratis bezorgd en professioneel opgehangen.
– Het is bij AbrahamArt mogelijk om uw huidige kunstwerk jaarlijks om te ruilen tegen een ander kunstwerk, mocht dit gewenst zijn.
– Bij AbrahamArt heeft u de keuze uit een enorme collectie originele schilderijen van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars.
– Uw kunstwerken worden gratis verzekerd door AbrahamArt, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw kunst.

Kunst kopen in Hasselt

Naast het huren van een kunstwerk van AbrahamArt in kunstuitleen, is het bij ons uiteraard ook mogelijk om een kunstwerk direct aan te kopen. Op onze website vindt u onze gehele collectie en ook hierbij kunt u uiteraard gebruikmaken van een gratis proefplaatsing. Onze kunstadviseurs zullen dan bij u langskomen en dankzij een deskundig advies zult u ongetwijfeld een goede keuze kunnen maken!

Het aankopen van een kunstwerk dat u op dit moment in kunstuitleen heeft, is uiteraard ook een van de mogelijkheden. Hierbij kunt u naar wens uw opgebouwde bedrag inzetten, maar u kunt het spaartegoed uiteraard ook bewaren voor andere doeleinden. Wanneer de gehele originele waarde van het kunstwerk is betaald, is het kunstwerk officieel van u!

Bel 040-7440154 voor meer informatie, of bezoek onze website www.abrahamart.com