Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Heerlen

Kunstuitleen in Heerlen? U kunt terecht bij AbrahamArt – de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland die kunst op een hedendaagse wijze biedt. AbrahamArt verzorgt kunstuitleen door heel Nederland en België. Wij komen ook graag naar Heerlen, Benzenrade, Hoensbroek en Simpelveld voor een gratis proefplaatsing. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een perfect kunstwerk voor bij u thuis.

Kunstuitleen vindt u ook in uw regio!

Kunstuitleen vindt u ook in uw regio!

Proefplaatsing in Heerlen

U kunt – voordat u een definitieve keuze maakt om een kunstwerk te houden – het betreffende werk eerst bij u thuis bekijken. Daartoe vraagt u eenvoudigweg via onze website de gratis proefplaatsing aan. Onze ervaren kunstadviseurs zullen dan met dit kunstwerk bij u langskomen om hem bij u thuis of in uw bedrijf te laten zien. Op deze manier kunt u zien hoe het kunstwerk in uw omgeving past en of het is wat u in gedachten had. Wanneer u tevreden bent met uw gemaakte keuze, zorgen onze kunstadviseurs ervoor dat het kunstwerk op een professionele manier wordt opgehangen. Daarnaast wordt de door u gehuurde kunst ook door ons verzekerd, zodat u meteen zorgeloos kunt genieten.


Kunst in het bedrijfsleven

Kunst in uw bedrijf zorgt voor een verbetering van de werksfeer en is een bron van inspiratie en creativiteit. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat de identiteit van uw bedrijf met onze kunst wordt versterkt. Wij helpen u daarom graag met het vinden van kunst die perfect past binnen uw bedrijf. Wanneer u de kunstwerken eerst in uw bedrijf wilt zien voordat u overgaat op het aanschaffen of huren hiervan, komen onze ervaren kunstadviseurs persoonlijk bij u langs in Heerlen: pas in uw eigen omgeving kunt u namelijk goed beoordelen of iets wel of niet past. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u een weloverwogen besluit zult nemen. Spijt van uw beslissing zult u niet krijgen! Wanneer u ervoor kiest om een aantal kunstwerken te huren, betaalt u slechts 1,2% van de originele kunstwaarde per maand. Ook voor bedrijven geldt dat wij bij een huurovereenkomst ook altijd de gekozen werken verzekeren.Enkele referenties

Enkele referenties

Voordelig kunst in huis

Kunstuitleen in Heerlen, dat is voordeliger dan u zich waarschijnlijk beseft. Wanneer u ervoor kiest om een kunstwerk in kunstuitleen te nemen, gaat u dit kunstwerk huren. U betaalt daarvoor per maand 3% van de kunstwaarde. Het leuke aan kunstuitleen is dat u van deze 3% – die u per maand betaalt – ook nog eens 2% spaart. Deze 2% wordt door ArahamArt beheert in de vorm van een ‘spaarpotje’. Het is vervolgens aan u wanneer en waaraan u dit gespaarde bedrag wilt besteden binnen onze galerie.

Kunstuitleen in Heerlen kent heel veel voordelen:
– U geniet van een flexibele kunstuitleen waarbij u uw werk ieder jaar kunt ruilen voor iets anders.
– AbrahamArt beschikt over een enorme collectie originele kunst van talloze gerenommeerde kunstenaars.
– U heeft keuze uit een grote collectie moderne kunst, waarbij ook zeker iets passends voor u tussen zit!
– AbrahamArt is niet voor niets al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres voor veel klanten.

Kunst kopen in Heerlen

Het is bij AbrahamArt ook mogelijk om, naast het nemen van een kunstwerk in kunstuitleen, een kunstwerk te kopen. U vindt onze kunstcollectie op onze website AbrahamArt.com. Indien u een kunstwerk gevonden heeft dat u aanspreekt, kunt u deze middels onze gratis proefplaatsing bij u thuis bekijken voordat u daadwerkelijk overgaat tot de koop van het kunstwerk. Met behulp van het deskundige kunstadvies van onze ervaren kunstadviseurs zult u een weloverwogen beslissing kunnen nemen.
U kunt het kunstwerk wat u nu in kunstuitleen heeft natuurlijk ook overkopen. U kunt hierbij uiteraard gebruik maken van het door u opgebouwde spaartegoed. Dit bedrag zal dan van de originele prijs van het kunstwerk af worden gehaald. Wanneer er daarna nog een bedrag open staat, factureren we dit en wanneer dit bedrag is betaald is het kunstwerk van u!
Bel 040-7440154 voor meer informatie.