Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Kortrijk

Kunstuitleen in Kortrijk? Bent u op zoek naar, of geïnteresseerd in mooie kunst die perfect past bij u en uw omgeving? AbrahamArt is de grootste en meest veelzijdige kunstgalerie in de Benelux en helpt u graag met het vinden van de voor u perfecte. Kunst die past bij zowel uw smaak als de inrichting van uw huis of bedrijf. Dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Kunstgalerie AbrahamArt verhuurt ook in Kortrijk, Harelbeke, Moeskroen en Ledegem.

Kunstuitleen in Kortrijk en omgeving

Kunstuitleen in Kortrijk en omgeving

Wij laten graag Kunst in Kortrijk bij u thuis zien

Heeft u moeite met het maken van een keuze tussen bepaalde kunstwerken en wilt u hierbij graag geadviseerd worden? Wij van AbrahamArt zijn van mening dat u pas echt een goede keuze kunt maken wanneer u het werk bij u thuis aan de muur ziet hangen. We bedachten daarom de gratis proefplaatsing, waarbij onze ervaren kunstadviseurs bij u in Kortrijk langskomen met een aantal verschillende kunstwerken. Wij hangen ze voor u op en voorzien u van een deskundig advies. Het maken van de goede keuze wordt hierdoor een stuk makkelijker!


Kunst in Kortrijk: nu ook in uw kantoorpand!

Wanneer u op zoek bent naar kunst in uw bedrijf, dan is AbrahamArt ook hierbij de perfecte partner voor u! AbrahamArt is al meer dan 10 jaar ervaren op het gebied van bedrijven inrichten met haar kunst. Inmiddels hebben we een grote, trouwe klantenkring op weten te bouwen – een klantenkring waar we ook u graag bij willen rekenen! Kiest u voor de kunst van AbrahamArt, dan weet u zeker dat het bedrijf een goede eerste indruk achterlaat bij klanten en bezoekers van het kantoorpand. Meer weten? We komen graag met een aantal kunstwerken van uw keuze bij uw bedrijf langs. Onze kunstadviseurs laten u dan verschillende stijlen in de eigen omgeving van het bedrijf zien. Samen maken we een goede keuze. Wanneer u uiteindelijk deze keuze heeft kunnen maken, hoeft u slechts 1,2% van de totale kunstwaarde per maand te betalen. Hierbij worden de kunstwerken gratis door AbrahamArt verzekerd en perfect voor u opgehangen.


Een greep uit onze klantenkring

Enkele referenties

Kunstuitleen in Kortrijk

Kunstuitleen is een concept wat steeds vaker in gebruik wordt genomen. Kunstuitleen is namelijk een zeer toegankelijk, flexibel en betaalbaar alternatief voor het kopen van kunst. Wanneer u ervoor heeft gekozen om een kunstwerk in kunstuitleen te nemen, hoeft u namelijk per maand slechts 3% van de kunstwaarde van het kunstwerk te betalen. Het is echter niet zo dat deze 3% geheel opgaan aan de betaling van de huur van het kunstwerk. Van deze 3% spaart u namelijk 2%. Deze 2% wordt maandelijks door AbrahamArt opgebouwd tot een spaartegoed. Dit spaartegoed wordt uiteraard iedere maand hoger. Het bedrag kunt u besteden wanneer u maar wilt en waar u maar wilt binnen de kunstgalerie van AbrahamArt.

Kiest u voor kunstuitleen in Kortrijk, dan kiest u voor:
– Ruime keuze uit de gehele kunstcollectie van AbrahamArt.
– Gratis bezorging van uw kunstwerk, een inbegrepen verzekering en een professionele plaatsing.
– De grootste en meest veelzijdige kunstcollectie van de Benelux, met kunst van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars.
– De flexibiliteit om het kunstwerk eventueel te ruilen tegen een ander kunstwerk.

Kunst kopen in Kortrijk

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kunstwerk niet in kunstuitleen te nemen, maar aan te kopen. U betaalt in dat geval geen maandelijkse kosten, maar een eenmalig bedrag. Uiteraard komen we in dit geval ook graag bij u thuis in Kortrijk voor een persoonlijke kunstadvies. Neem gerust alvast een kijkje op de website van AbrahamArt, waar u de gehele kunstcollectie vindt.
Heeft u op dit moment een kunstwerk van AbrahamArt in kunstuitleen, maar wilt u deze graag aankopen? Geen enkel probleem! Wellicht wilt u hiervoor ook uw spaartegoed inzetten. We trekken het graag af van de originele kunstwaarde. Dat kan nog wel eens verrassend voordelig uitvallen dus! Wanneer u het restbedrag heeft betaald bent u officieel eigenaar van een prachtig kunstwerk. Gefeliciteerd!

Wilt u graag meer informatie? Bel dan naar 040-7440154 of neem een kijkje op onze website!