Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Leeuwarden

Kunstuitleen in Leeuwarden? Of toch liever kopen? Wat u ook zoekt, u kunt terecht bij AbrahamArt: dé galerie en kunstuitleen van dit moment. Bij ons vindt u de grootste collectie moderne kunst. Van grote, bekende namen tot opkomende kunstenaars. Deze gehele collectie is ook beschikbaar voor u in Leeuwarden, Stiens, Goutum en Hurdegaryp. We vertellen u er graag meer over!

Kunstuitleen voor u in deze regio!

Kunstuitleen voor u in deze regio!

Kunst in Leeuwarden thuis ‘uitproberen’

Dankzij AbrahamArt kunt u kunst thuis in Leeuwaren ‘uitproberen’. Hoe mooi een kunstwerk soms ook lijkt te zijn, u kunt pas echt een goede keuze maken wanneer u het thuis bij u aan de muur ziet hangen. Immers heeft ook uw interieur invloed op de uitstraling van bijvoorbeeld een schilderij bij u aan de muur. Maak daarom vooral gebruik van de gratis proefplaatsing van AbrahamArt. Wij komen namelijk graag bij u thuis langs met de door u gekozen werken en een aantal geschikte alternatieven. Neem daarbij het kunstadvies van onze medewerkers en u weet zeker dat u een goede keuze zult maken!


Kunst lenen voor bedrijven

AbrahamArt is de snelst groeiende inrichter van bedrijven met kunst in Nederland. Dankzij onze toonaangevende kunstcollectie vindt u de stijl die perfect past in uw bedrijf in Leeuwarden. Kunst van AbrahamArt is een bron van inspiratie en creativiteit en bovendien zal het werkplezier van uw personeel erop vooruitgaan. Onze ervaren kunstadviseurs voorzien u van kunstadvies en zorgen ervoor dat uw kunstwerken perfect worden opgehangen. Daarnaast worden de kunstwerken door ons verzekerd. De prijs voor prachtige kunst? Slechts 1,2% van de originele waarde per maand!Enkele referenties

Enkele referenties

Kunstuitleen in Leeuwarden: het systeem uitgelegd

U heeft interesse in kunstuitleen in Leeuwarden. Dan wilt u vast graag weten hoe een en ander in z’n werk gaat. We leggen het u graag uit. Kunstuitleen is een huur- en spaarsysteem waarbij u een kunstwerk voor 3% van de kunstwaarde per maand huurt. Van dit maandelijkse bedrag wordt 2% per maand omgezet in een spaartegoed. U betaalt in feite dus maar 1% aan huur per maand. Hoe langer u huurt, hoe hoger uw spaartegoed wordt. U bent vrij om dit gespaarde bedrag op ieder moment binnen de AbrahamArt galerie te besteden.

Wanneer u overgaat tot kunstuitleen in Leeuwarden, dan profiteert u van onze zeer klantvriendelijke service:
– U hoeft geen inschrijfgeld te betalen bij AbrahamArt.
– U mag het kunstwerk zo lang huren als u zelf wilt, wij hanteren geen maximale huurtermijn.
– Van het maandbedrag dat u betaalt, spaart u maar liefst 2%.
– U geniet van een kosteloze bezorging van uw kunst, gratis kunstadvies en gratis verzekering van uw kunst.

Kunst kopen in Leeuwarden

U heeft bij AbrahamArt ook de keuze om een kunstwerk te kopen, in plaats van te huren. Wanneer u graag een kunstwerk wilt kopen, kunt u op onze website uw favoriete stijl uitzoeken. Als u een mooi kunstwerk heeft gevonden, kunt u deze bij u thuis bewonderen middels onze gratis proefplaatsing. Heeft u een keuze kunnen maken? Onze medewerkers komen het perfect bij u thuis ophangen. Geniet van uw kunst!
Als u nu een kunstwerk in kunstuitleen heeft, kunt u deze desgewenst aankopen. Het spaarbedrag wat u opgebouwd heeft de afgelopen periode kan in dat geval worden aangesproken. We halen dan het gehele spaarbedrag van de originele kunstwaarde af. Mocht er dan nog een bedrag overblijven, dan wordt dit restbedrag door u betaald en daarna kunst u het kunstwerk uw eigendom noemen!
Bij vragen, bel gerust 040-7440154.