Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Leiden

Kunstuitleen in Leiden, het kan met AbrahamArt! In Leiden, maar ook in o.a. Warmond, Oegstgeest en Leiderdorp heeft u keuze uit de grootst hedendaagse kunstcollectie van Nederland. AbrahamArt, úw galerie in Leiden, helpt u graag met het vinden van het perfecte kunstwerk passend bij u en uw omgeving!

Kunst bij u in Leiden!

Kunst bij u in Leiden!

Kunst bij u in Leiden thuis

Mocht u interesse hebben in een kunstwerk, maar wilt u deze niet meteen aankopen of in kunstuitleen nemen, dan kunt u bij AbrahamArt middels de gratis proefplaatsing het kunstwerk eerst in uw eigen omgeving bekijken. U kunt onze vrijblijvende proefplaatsing aanvragen via onze website, waarna een van onze kunstadviseurs dan persoonlijk bij u thuis langs komt met het kunstwerk. U kunt het kunstwerk op deze manier goed bekijken in uw omgeving en met behulp van het kunstadvies van onze kunstadviseurs zult u een goede keuze kunnen maken. De proefplaatsing is geheel vrijblijvend, dus mocht het kunstwerk niet voldoen aan uw verwachtingen, nemen wij het weer mee terug.


Kunst in Leiden is er ook voor bedrijven!

Wanneer u kunst in uw bedrijf heeft hangen, laat dit een goede indruk achter bij iedereen die uw bedrijf bezoekt. Daarnaast is het bevorderend voor de werksfeer en is kunst een bron van inspiratie en creativiteit. Genoeg redenen dus om kunst in uw bedrijf te overwegen. Laat u daarom overtuigen door de prachtige collectie van AbrahamArt en kies voor een gratis proefplaatsing. Wij komen graag langs bij uw kantoorpand in lijden, waar we u verschillende werken kunnen laten zien. Dankzij een deskundig advies zult u zeker tot een goede keuze komen. Indien we u kunnen verblijden met passende kunst wordt een en ander ook mooi voor u opgehangen zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw kunst. De maandelijkse kosten komen neer op een kleine 1,2% van de totale kunstwaarde. Een verzekering van uw kunst is hierbij inbegrepen.


Deze bedrijven gingen u al voor:

Enkele referenties

Het spaarsysteem van kunstuitleen in Leiden

Kunstuitleen in Leiden, wat is het en hoe kan ik er gebruik van maken? Het kunstuitleen concept van AbrahamArt houdt in dat dat u een kunstwerk voor maar 3% van de kunstwaarde per maand huurt en hiervan 2% spaart. Het spaartegoed kunt u later gebruiken om eventueel dit kunstwerk of een ander kunstwerk aan te kopen binnen onze galerie.

Naast het spaarsysteem profiteert u van nog een aantal belangrijke voordelen:
– AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland, u heeft daardoor een ruime keuze uit een prachtige kunstcollectie.
– Iedereen kan bij ons terecht, of u nu één werk uit wilt kiezen of een heel bedrijfspand in wil laten richten.
– U profiteert van betaalbare maandelijkse kosten.
– Bij AbrahamArt is het mogelijk om uw kunstwerk ieder jaar te ruilen.

Kunst kopen in Leiden

De gehele collectie van AbrahamArt is beschikbaar voor zowel huur als koop. Het gehele aanbod is te vinden op onze website, alwaar u alvast een selectie kunt maken van werken die u mooi vindt. Wanneer u onze gratis proefplaatsing aanvraagt, komen onze kunstadviseurs deze stijlen bij u thuis laten zien. Heeft u een werk gevonden dat aan al uw wensen voldoet? Gefeliciteerd! Ook bij de aankoop van een werk komen we de kunst netjes bij u thuis ophangen.
Heeft u een werk al in uw huis hangen omdat u het huurt? Zou u er graag eigenaar van willen worden? Zet dan vooral uw spaartegoed in! De prijs kan dan nog wel eens verrassend laag uitvallen! Zo maakt AbrahamArt zelfs het kopen van kunst zeer toegankelijk!

Meer weten? Bel dan 040-7440154!