Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Lelystad

Op zoek naar een kunstuitleen in Lelystad? AbrahamArt biedt u een veelbelovende, zeer grote collectie moderne kunst die in zijn geheel beschikbaar is gesteld voor verhuur. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kunstkoop en uiteraard ook voor een persoonlijk advies. Kunnen we u ergens mee helpen? Ons team van kunstadviseurs staat voor u klaar!

Kunst in Lelystad: voor thuis of in uw bedrijf!

Kunst in Lelystad: voor thuis of in uw bedrijf!

Proefplaatsing aan huis

Het is belangrijk dat een kunstwerk niet alleen past bij uw persoonlijke smaak, maar ook bij uw omgeving. Wanneer u een kunstwerk heeft gezien wat u mooi vindt (website) en u wilt graag weten hoe deze staat bij u thuis of in uw bedrijf, biedt AbrahamArt een gratis proefplaatsing aan. Wij komen met de kunst in Lelystad langs! Op basis van uw voorkeuren nemen we bovendien ook een aantal alternatieven mee, waardoor er ook vast voor u iets moois tussen zit. Wij hangen het werk bij u thuis aan de muur op, zodat u goed kunt beoordelen of u het ook thuis mooi vindt staan. Zo weet u tenminste zeker dat u een goede keus zult maken! Uiteraard helpen onze kunstadviseurs u graag bij het maken van deze belangrijke beslissing.


Kunst in uw bedrijf in Lelystad

Wanneer u kunst heeft hangen in uw bedrijf, zal dit niet alleen zorgen voor een goede indruk bij uw klanten, maar het werkplezier van uw personeel zal ook verhogen. Bij AbrahamArt is de collectie daarom niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wanneer u uw oog heeft laten vallen op een kunstwerk (of kunstwerken) komen onze kunstadviseurs met plezier langs bij uw bedrijf. Het maakt ons niet uit of dat om slechts één werk gaat of om een grote selectie kunst voor het hele pand. Wij hangen alles netjes voor u op en helpen u graag bij het maken van een beslissing. We zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent! Heeft u iets kunnen kiezen? U betaalt vanaf nu slechts 1,2% van de totale kunstwaarde per maand. Daarnaast worden alle kunstwerken door ons verzekerd. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk plezier zult beleven aan de kunst!


Deze bedrijven gingen u al voor:

Enkele referenties

Zo werkt onze kunstuitleen

Kunstuitleen in Lelystad, hoe werkt het precies? Allereerst kunt u gebruik maken van onze vrijblijvende proefplaatsing. U beoordeelt dan of het kunstwerk wat u mooi vindt daadwerkelijk past in uw omgeving. Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken en u besluit om te gaan huren bij AbrahamArt, gaat u per maand 3% van de kunstwaarde betalen. Kunstuitleen houdt in dat u zowel huur betaalt als een spaarbedrag opbouwt. Van de 3% die u per maand betaalt, gaat 2% naar een spaarpotje. Dit spaarpotje wordt als het ware iedere maand voller en kan op ieder moment uitgegeven worden in onze galerie.
Kies voor AbrahamArt:
– Onze kunstadviseurs komen kosteloos bij u langs om het kunstwerk op te hangen of te plaatsen.
– AbrahamArt biedt u originele kunstwerken van bekende en upcoming kunstenaars.
– U geniet van een flexibele en voordelige kunstuitleen bij AbrahamArt.
– Bij AbrahamArt kunt u kiezen uit een grote collectie originele, moderne kunst.

Ook voor kunstaankoop: AbrahamArt

U kunt naast het huren van een kunstwerk met kunstuitleen, er ook voor kiezen om een kunstwerk aan te kopen. Op de AbrahamArt website kunt u al eens rustig onze collectie bekijken. Bel voor een proefplaatsing om het werk van uw keuze ‘in het echt’ te bekijken. Indien u al klant bent van AbrahamArt kunt u ervoor kiezen om uw opgebouwde spaartegoed in te zetten voor deze aankoop. Kunst kopen in Lelystad wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en bel 040-7440154 voor meer informatie!