Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Leuven

Kunstuitleen in Leuven? Wij van AbrahamArt bestellen onze grote collectie moderne kunst ook graag beschikbaar voor Belgische kunstliefhebbers! Heeft u al een werk in gedachten? Of een kunstenaar? Bij ons vindt u kunstwerken van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars. Bij AbrahamArt wordt u op een persoonlijke en professionele manier geholpen waardoor het maken van een keuze meteen een stuk plezieriger en gemakkelijker wordt. AbrahamArt is úw galerie in Leuven, Rotselaar, Bierbeek en Herent.

Kunstuitleen in Leuven, Rotselaar, Bierbeek en Herent.

Kunstuitleen in Leuven, Rotselaar, Bierbeek en Herent.

Wij komen onze kunst graag in Leuven laten zien!

AbrahamArt beschikt over de grootste kunstgalerie van de Benelux, wij kunnen ons dan ook voorstellen dat het misschien lastig is voor u om een goede keuze te maken. Een mogelijke oplossing voor u is dan de gratis proefplaatsing. Wij komen dan bij u thuis in Leuven langs met de kunstwerken waar u in geïnteresseerd bent. Uiteraard mag u ook een deskundig advies van ons personeel verwachten. Zij staan klaar om u met raad en daad bij te staan in het maken van deze belangrijke keuze!


Verfraai uw kantoorpand met kunst

AbrahamArt is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van bedrijven inrichten met kunst. Ook u helpen we graag! Samen vinden we vast en zeker iets wat de uitstraling van uw bedrijf ondersteunt en verder verfraait. Kunst heeft nou eenmaal de eigenschap dat het mensen inspireert. Belangrijk dus om een goede keuze te maken, want ook uw bezoekers zullen u bij de juiste kunst als deskundiger beoordelen. De kosten van kunst in uw bedrijf? Slechts 1,2% van de totale kunstwaarde per maand. De verzekering is daarbij inbegrepen, evenals bezorging en professionele plaatsing van de door u gekozen kunst.


Zij richtten hun bedrijf al eerder in met kunst van AbrahamArt:

Enkele referenties

Kunstuitleen: wat kost dat?

Het concept kunstuitleen houdt in dat u per maand slechts 3% van de waarde van het kunstwerk aan huur hoeft te betalen. Wanneer het kunstwerk wat u in kunstuitleen neemt bijvoorbeeld €1000,- kost, dan hoeft u slechts €30,- per maand aan huur te betalen. Maar dat is nog niet alles, van deze 3% die u per maand betaalt, spaart u maar liefst 2%. Dit is dus €20,- van de €30,-. Deze €20,- wordt dan uw spaartegoed, wat u te allen tijde kunt besteden in de kunstgalerie van AbrahamArt. Iedere maand komt er dan dus €20,- bovenop uw spaartegoed. U hoeft uiteindelijk dus maar €10,- per maand te betalen aan de daadwerkelijke huur van het kunstwerk.

Kunstuitleen in Leuven door AbrahamArt heeft echter nog meer voordelen:
– U geniet van persoonlijke en flexibele service van AbrahamArt.
– U heeft keuze uit de gehele kunstcollectie van AbrahamArt, deze bestaat uit originele kunstwerken in veel verschillende stijlen.
– Iedereen kan profiteren van de kunstuitleen van AbrahamArt, voor zowel kleine als grote afnames van kunst.
– Het is te allen tijde mogelijk om het huidige kunstwerk wat u in kunstuitleen heeft te ruilen tegen een ander kunstwerk van AbrahamArt.

Kunst kopen in Leuven

AbrahamArt biedt niet alleen haar kunstcollectie aan voor kunstuitleen, maar u heeft ook de keuze om kunstwerken aan te kopen. Wellicht dat u op de website van AbrahamArt al iets moois heeft gevonden. In dat geval wordt het tijd voor een proefplaatsing. Bekijk verschillende stijlen bij u thuis in Leuven en laat u adviseren door onze ervaren kunstadviseurs. Dan maakt u zeker een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!

Wanneer u op dit moment een kunstwerk in kunstuitleen heeft bij AbrahamArt, maar u bent erin geïnteresseerd om deze aan te kopen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Het spaartegoed wat u hierbij heeft opgebouwd kunt u in dat geval inzetten voor de aankoop van het kunstwerk. Wel zo voordelig! Zodra de gehele waarde van het kunstwerk is betaald, is het kunstwerk van u!

Meer weten? Neem een kijkje op onze website of bel gratis naar 040-7440154!