Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Maastricht

Kunstkoop, kunstadvies en zelfs kunstuitleen in Maastricht, u kunt altijd bij AbrahamArt terecht. AbrahamArt, úw galerie in Maastricht, Meerssen, Valkenburg en Margraten heeft de grootste kunstcollectie moderne kunst van nationale en internationale kunstenaars voor u beschikbaar gesteld. U vindt bij ons ongetwijfeld de stijl die perfect bij u in uw woning of bedrijf in Maastricht past. We komen u graag overtuigen!

Kunst van AbrahamArt bij u thuis of in uw bedrijf in Maastricht!

Kunst van AbrahamArt bij u thuis of in uw bedrijf in Maastricht!

Vrijblijvend kunst in Maastricht bekijken

Als u onze vrijblijvende proefplaatsing aanvraagt, dan kunt u het kunstwerk wat u mooi vindt in uw eigen omgeving in Maastricht, bij u thuis of in uw bedrijf, bekijken. Onze ervaren kunstadviseurs komen persoonlijk bij u langs met het kunstwerk en voorzien u van kunstadvies waardoor uw keuzeproces wellicht wordt vergemakkelijkt. Deze proefplaatsing is geheel vrijblijvend, dus als het kunstwerk helaas niet is wat u ervan had verwacht, dan nemen wij het gewoon weer mee terug.


Kunst voor een inspirerende werkomgeving

AbrahamArt heeft jarenlange ervaring met het zaken doen met bedrijven en helpt uw bedrijf in Maastricht graag met het vinden van kunst die perfect past bij uw bedrijf. Kunst zorgt voor creativiteit en is een bron van inspiratie die de werksfeer onder uw personeel positief zal beïnvloeden. Bij AbrahamArt heeft u keuze uit de grootste collectie hedendaagse kunst van Nederland, waarbij u uit verschillende stijlen kunt kiezen. Wij komen graag bij u in Maastricht langs om u te overtuigen van de vele voordelen van kunst. Indien we u aan iets moois hebben kunnen helpen hangen we een en ander ook graag netjes voor u op. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten, u betaalt slechts 1,2% van de originele waarde van het kunstwerk per maand. Een verzekering is hierbij inbegrepen.Enkele referenties

Enkele referenties

Het huren van kunst bij AbrahamArt

Kunstuitleen Maastricht, hoe werkt het? Kunstuitleen van AbrahamArt houdt in dat de kunstwerken niet worden aangekocht, maar zoals de naam al zegt, gehuurd. U heeft het kunstwerk al bij u thuis voor slechts 3% van de waarde van dit werk per maand. Kunstuitleen is daarnaast niet alleen een huursysteem, maar u spaart per maand ook nog eens 2% van deze 3%. Van dit bedrag kunt u uiteindelijk een kunstwerk naar keuze aankopen.

De voordelen op een rijtje:
– U krijgt uw kunstwerk kosteloos thuisbezorgd.
– Onze kunstadviseurs voorzien u van deskundig kunstadvies.
– U heeft bij AbrahamArt de keuze uit de grootste kunstcollectie van Nederland met veel verschillende stijlen.
– U heeft de flexibiliteit om uw kunstwerk om te ruilen wanneer u dat wenst.

Kunst kopen in Maastricht

Bij AbrahamArt is het ook mogelijk om een kunstwerk te kopen. U vindt alle werken op onze website. Wij begrijpen uiteraard dat u het kunstwerk voor aankoop eerst in het echt wil bewonderen. Wij komen dan ook graag bij u thuis langs. Gaat u een kunstwerk kopen, dan kunt u uiteraard uw eventuele spaartegoed inzetten. Bij aankoop wordt de kunst te allen tijde netjes bij u thuis opgehangen. Geniet van uw prachtige aankoop!
Bel gratis naar 040-7440154 als u meer wilt weten!