Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Mechelen

Ook wanneer u op zoek bent naar een kunstuitleen in Mechelen bent u van harte welkom bij AbrahamArt. Onze grote kunstcollectie is namelijk niet alleen beschikbaar voor verhuur en verkoop binnen Nederland, maar ook binnen Belgie. Ook voor u dus in Mechelen, Zemst, Willebroek, Putte en omgeving. Kies voor moderne kunst en professioneel advies, dan komen wij graag bij u aan huis langs met de mooiste werken van nationale en internationale kunstenaars!

Kunstuitleen bij u in Mechelen, Zemst, Willebroek of Putte.

Kunstuitleen bij u in Mechelen, Zemst, Willebroek of Putte.

Kunst in Mechelen bij u thuis aan de muur!

Wij kunnen het ons voorstellen dat het erg lastig is om een keuze te maken uit zoveel verschillende stijlen en kunstwerken. Daarom willen wij u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van onze gratis proefplaatsing. Deze kunt u aanvragen op onze website en hierbij aangeven welke kunstwerken van AbrahamArt u graag bij u in uw eigen omgeving in Mechelen wilt zien. Wij geloven namelijk dat u pas een goede keuze kunt maken wanneer u de kunst in eigen interieur kunt bekijken. Onze adviseurs kunnen u hier prima in bijstaan. Zij nemen ook altijd een aantal alternatieve werken voor u mee. Mocht uw eerste keuze dan toch ietwat tegenvallen, dan vindt u misschien wel iets tussen de andere werken die we voor u hebben meegenomen. Als ook hier niets naar uw wens tussen zit, dan nemen wij de kunst gewoon weer mee. Immers is de proefplaatsing geheel vrijblijvend!


Kunst in uw bedrijf in Mechelen: aantrekkelijke tarieven!

Heeft u een kantoorpand dat u graag wil verfraaien met mooie kunst? Ook dan komen we graag voor een gratis proefplaatsing bij u langs in Mechelen. We vervullen dan tevens een adviserende rol. Dat doen we bij AbrahamArt inmiddels al meer dan 10 jaar voor een brede klantenkring. We hebben namelijk niet alleen een mooie, grote en diverse collectie: we bieden een en ander ook aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Het maakt daarbij niet uit of u één enkel kunstwerk wilt huren of juist uw hele kantoor wil laten inrichten. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken betaalt u een prijs van slechts 1,2% van de totale kunstwaarde per maand. Bij die prijs zitten de verzekering, het bezorgen en het installeren van de kunst inbegrepen. U zult zeker lang genieten van de kunst in uw bedrijf in Mechelen!


Deze bedrijven werden al door AbrahamArt geholpen:

Enkele referenties

Kunst lenen in Mechelen werkt als volgt:

Wanneer u liever niet direct een kunstwerk wilt aankopen, is er bij AbrahamArt de mogelijkheid tot het voordelig huren van kunstwerken via onze flexibele kunstuitleen. De prijzen hiervoor zijn zeer toegankelijk: u betaalt per maand slechts 1% van de waarde van het kunstwerk. Daarnaast bouwt u een spaartegoed op (2% van de waarde van de kunst per maand). Dit spaartegoed maakt het voor u mogelijk om uiteindelijke een kunstwerk aan te kopen (of een duurder werk te gaan huren tegen een lagere prijs). U beslist zelf wanneer en hoe u uw spaartegoed wilt inzetten binnen onze galerie.

Daarom kiest u voor de service van AbrahamArt
– Bij AbrahamArt wordt u persoonlijk geholpen en u krijgt de tijd voor het nemen van uw beslissingen.
– De gehele kunstcollectie van AbrahamArt wordt beschikbaar gesteld voor kunstuitleen, u heeft dus een erg ruime keuze.
– Zowel bedrijven als particulieren komen in aanmerking voor kunstuitleen van AbrahamArt.
– Mocht u op een gegeven moment uw huidige kunstwerk willen ruilen, dan is dit ook mogelijk bij AbrahamArt.

Kunst kopen in Mechelen

Naast de mogelijkheid van het nemen van een kunstwerk in kunstuitleen, is het bij AbrahamArt ook mogelijk om een kunstwerk aan te kopen, uiteraard ook wanneer u in Mechelen woont. Bij de aankoop van een kunstwerk heeft u ook hierbij keuze uit de gehele kunstcollectie. De gehele kunstcollectie van AbrahamArt vindt u op de website.
U kunt ook het kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft aankopen. Hierbij kunt u gebruik maken van het spaartegoed wat u tot en met nu heeft opgebouwd om deze aankoop wat voordeliger te maken. Het spaartegoed wordt dan verrekend met de totale waarde van het kunstwerk en zodra deze gehele waarde is betaald, is het kunstwerk van u!

Nieuwsgierig naar meer? Neem dan een kijkje op onze website of bel gratis naar 040-7440154!