Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Nijmegen

Mooie kunst thuis aan de muur tegen voordelige prijzen. Wie wil dat niet? Het is mogelijk dankzij AbrahamArt, de galerie en kunstuitleen van nú. AbrahamArt heeft de grootste collectie moderne en hedendaagse kunst van Nederland voor u tot uw beschikking. Ook voor kunstuitleen in Nijmegen! Met onze jarenlange expertise in de kunstwereld, helpen wij u in Nijmegen, Gendt, Beuningen en Wijchen graag met het vinden van de perfecte kunst voor u!

Kunstuitleen in Nijmegen, Gendt, Beuningen en Wijchen!

Kunstuitleen in Nijmegen, Gendt, Beuningen en Wijchen!

Plan een gratis proefplaatsing

Wanneer u moeite heeft met het maken van een keuze tussen een aantal kunstwerken, of u wilt weten hoe een bepaald kunstwerk past in uw omgeving, dan kunt u onze gratis proefplaatsing aanvragen. U kunt deze heel eenvoudig via onze website aanvragen, waarna we contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. We sturen dan een ervaren kunstadviseur bij u thuis in Nijmegen langs met het werk van uw keuze en een aantal passende alternatieven. We hangen de kunst dan bij u thuis op zodat u zelf kunt beoordelen of het mooi binnen uw omgeving past. We vinden vast iets moois voor u!


Kunst in uw bedrijf in Nijmegen

Altijd al kunst in uw bedrijf willen hebben? Dan is kunst van AbrahamArt een goede keuze. Met onze unieke, verrassende kunstcollectie wordt de uitstraling van uw bedrijf in Nijmegen ondersteund. Onze zeer ervaren kunstadviseurs zullen uw favoriete stijlen bij u in uw bedrijf laten zien, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken. U betaalt bij AbrahamArt slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand. Uw kunstwerken zullen daarnaast door ons worden verzekerd en perfect naar wens worden opgehangen.


Enkele referenties van AbrahamArt

Enkele referenties

Kunstuitleen in Nijmegen – tarieven en voordelen

U kunt bij uw galerie in Nijmegen een kunstwerk in kunstuitleen nemen. Maar wat is kunstuitleen precies en hoe werkt het? We vertellen u er graag meer over. Wanneer u een kunstwerk van AbrahamArt in kunstuitleen neemt, betaalt u per maand slechts 3% van de totale kunstwaarde. Bij kunstuitleen bouwt u een spaartegoed op, dit is 2% van de 3% die u per maand betaalt. U betaalt uiteindelijk maar 1% aan huur, de andere 2% wordt uw spaartegoed. Uw spaartegoed neemt automatisch maandelijks toe en kunt u besteden bij AbrahamArt wanneer u maar wilt. U kunt het spaartegoed gebruiken voor de aankoop van het kunstwerk wat u in kunstuitleen heeft op dat moment, maar u kunt er ook voor kiezen om een ander kunstwerk in de galerie van Nijmegen aan te kopen.

Kunstuitleen in Nijmegen door AbrahamArt kent veel voordelen, waaronder:
– U zit niet vast aan een minimale of maximale huurtermijn.
– U heeft bij AbrahamArt keuze uit kunst van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars.
– Bij kunstuitleen van AbrahamArt bouwt u een spaartegoed op, wat u kunt besteden wanneer het u uitkomt.
– Uw kunstwerken worden bij u in Nijmegen perfect opgehangen en verzekerd zodat u zo lang mogelijk van uw kunst kunt genieten.

Kunst kopen in Nijmegen

U kunt er bij uw galerie in Nijmegen ook voor kiezen om kunst te kopen. Op onze website vindt u onze kunstcollectie en wanneer u onze gratis en vrijblijvende proefplaatsing aanvraagt, kunt u uw favoriete kunstwerk bij u thuis laten zien en middels het advies van onze kunstadviseur een keuze maken waar u geen spijt van zult krijgen.

U kunt ook gebruik maken van uw spaartegoed om het kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft aan te kopen. Het door u opgebouwde spaartegoed wordt verrekend met de originele prijs van het kunstwerk. Wanneer het bedrag is betaald, wordt de maandelijkse incasso stopgezet en bent u eigenaar van het kunstwerk!

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Bel dan naar 040-7440154 en wij helpen u graag!