Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Oostende

Kunstuitleen in Oostende? In dit prachtige plaatsje aan de kust kunt u genieten van de persoonlijke, flexibele én professionele service van AbrahamArt. AbrahamArt is de galerie en kunstuitleen van nú Met een enorme en veelzijdige kunstcollectie – waar ongetwijfeld de perfecte stijl voor u bij zit – helpen wij zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland en België aan de mooiste kunst. Ook in Oostende, Middelkerke, Oudenburg en Bredene kunt u voortaan profiteren van onze klantvriendelijke service. Lees dus vooral snel verder!

Kunstuitleen bij u in Oostende en omgeving

Kunstuitleen bij u in Oostende en omgeving

Gratis proefplaatsing van kunst in Oostende

Wanneer u keuze heeft uit een enorme kunstcollectie, zoals die van AbrahamArt – met haar veelzijdigheid aan stijlen – blijkt het vaak nog een lastige klus en hele he uitdaging om een goede keuze te maken. AbrahamArt wil u daar graag bij helpen en biedt u daarom een gratis proefplaatsing in Nijmegen (of omgeving). Vraag de proefplaatsing op onze website aan en geeft daarbij meteen aan welk kunstwerk u graag bij u thuis wilt bewonderen. Onze kunstadviseurs komen dan bij u thuis met de werken van uw keuze. Daar kunnen zij ook een advies op maat voor u samenstellen. Een makkelijke en plezierige manier om snel de perfecte kunst voor bij u thuis te vinden!


Kunst: ook voor uw bedrijf in Oostende!

AbrahamArt is zeer ervaren op het gebied van het inrichten van bedrijven met hoogwaardige kunst. De afgelopen 10 jaar heeft zich een trouwe klantenkring ontwikkeld en deze is nog steeds groeiende. AbrahamArt wil u daar natuurlijk graag aan toevoegen! Laat u daarom overtuigen door onze professionele, trouwe en flexibele service. In ons zal u zeker een prettige partner vinden die u goed kan adviseren op het gebied van kunst in uw bedrijf in Oostende. Plan daarom meteen een gratis proefplaatsing in! Onze kunstadviseurs brengen graag een bezoekje aan uw bedrijf en laten u kennismaken met kunst die zeker een goede indruk zal achterlaten bij al uw bezoekers! Voor de kosten hoeft u het in ieder geval niet te laten. Wanneer u namelijk besluit om bij AbrahamArt kunst te gaan huren, betaalt u namelijk per maand slechts 1,2% van de kunstwaarde (bezorging, installatie en verzekering zijn al bij deze prijs inbegrepen).Enkele referenties

Enkele referenties

Het concept kunstuitleen

Kunstuitleen van AbrahamArt in Oostende: dit concept houdt in dat u een kunstwerk bij ons kunt huren voor slechts 3% van de waarde van het kunstwerk per maand. Deze 3% bestaat tevens uit een spaarbedrag van 2%. Uw spaartegoed wordt daarmee iedere maand hoger. U beslist zelf wanneer en waaraan u dit bedrag wilt besteden binnen onze galerie. Uiteindelijk blijft er dus slechts 1% over wat u aan de daadwerkelijke huur van het kunstwerk betaald. Een voordelig en zeer toegankelijk leenstelsel!

Wij van AbrahamArt beloven u:
– U wordt op een professionele en persoonlijke manier geholpen, zodat u de perfecte kunst voor u en uw omgeving kunt vinden.
– Bij kunstuitleen heeft u de keuze uit de gehele kunstcollectie van AbrahamArt.
– Iedereen kan en mag gebruik maken van de kunstuitleen van AbrahamArt, van grote tot kleine aantallen kunstwerken die worden afgenomen.
– Het is bij het concept kunstuitleen van AbrahamArt ook mogelijk om kunstwerken te ruilen binnen de galerie van AbrahamArt – mocht u dit wensen.

Kunst kopen bij AbrahamArt

Kunst kopen in Oostende doet u ook bij uw vertrouwde AbrahamArt galerie. U heeft ook hiervoor de keuze uit de gehele collectie. Deze volledige kunstcollectie is overigens ook te vinden op onze website. Nog geen keuze kunnen maken? Overweeg dan eens een gratis proefplaatsing. Wij van AbrahamArt adviseren u graag.

Wist u trouwens al dat u eventueel ook het kunstwerk dat u op dit moment in kunstuitleen heeft kunt aankopen? Overweeg daarbij ook om uw opgebouwde spaartegoed in te zetten. De aankoop van uw kunst zal op deze manier een stuk voordeliger uitvallen. Het spaartegoed dat u heeft opgebouwd zal in dat geval worden verrekend met de originele waarde van het kunstwerk. Wie weet bent u binnenkort de eigenaar van een prachtig stuk kunst!

Wilt u graag meer weten? Bel dan naar 040-7440154 of neem een verder kijkje op onze website www.abrahamart.com