Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Roosendaal

Kunstuitleen in Roosendaal door AbrahamArt, de grootste kunstgalerie van het land. Bij ons kunt u terecht voor het huren en kopen van moderne kunst van bekende en opkomende kunstenaars. Ook voor deskundig advies bent u hier aan het juiste adres. U kunt vanaf nu ook profiteren van onze persoonlijke service in Roosendaal, Wouw, Oudenbosch en Rucphen. We vertellen u er graag meer over!

roosendaal

Moderne kunst in Roosendaal dankzij gratis proefplaatsing

Heeft u een mooi kunstwerk gezien op AbrahamArt.com? Dan is het begrijpelijk dat u wilt weten of dit kunstwerk ook mooi staat in uw huis of in uw bedrijf. U wilt het bij u thuis aan de muur zien voordat u een definitieve keuze maakt. AbrahamArt maakt dit nu mogelijk dankzij onze gratis proefplaatsing service. Onze kunstadviseurs komen graag bij u in Roosendaal langs met het kunstwerk van uw keuze. Dankzij een deskundig kunstadvies zult u zeker een goede keuze kunnen maken. Bent u toch niet geheel overtuigd? Dan nemen wij de kunst gewoon weer mee terug. U bent immers nergens toe verplicht, deze service is geheel vrijblijvend. Wat heeft u te verliezen? Laat u ook overtuigen en vraag vandaag nog een gratis proefplaatsing aan in Roosendaal!


Moderne kunst voor bedrijven in Roosendaal

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, AbrahamArt kan voor het hele pand kunst verzorgen. Kunst in uw bedrijf in Roosendaal en omgeving zorgt voor een goede uitstraling van uw bedrijf en laat een goede indruk achter bij iedereen die uw bedrijf bezoekt. Met behulp van onze vrijblijvende proefplaatsing kunt u ervaren hoe verschillende stijlen tot hun recht komen in het kantoorpand. Met het deskundige advies van onze kunstadviseurs zult u dan ook zeker een goede keuze kunnen maken. Wanneer u een keuze heeft weten te maken, zorgen wij er bovendien voor dat de kunstwerken verzekerd worden en perfect worden opgehangen. U zult zorgeloos kunnen genieten van de prachtige kunstwerken. De kosten hiervoor komen neer op slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand. Een zeer toegankelijk leenstelsel dus!


Een greep uit onze trouwe klantenkring:

Enkele referenties

Goedkoop mooie kunst lenen

Kunstuitleen in Roosendaal, wat is het en hoe gaat het in zijn werk? Kunstuitleen is een huur- en spaarsysteem waarbij u per maand 3% van de waarde van het kunstwerk betaalt, maar waarvan u 2% spaart. U betaalt dus uiteindelijk maar 1% aan huur, de andere 2% komen in een spaarpotje. Het gespaarde bedrag zal iedere maand hoger worden en het bedrag wat u spaart mag u besteden wanneer u maar wilt en waaraan u maar wilt binnen onze kunstgalerie.
Klanten kiezen voor AbrahamArt omdat:
– AbrahamArt een ruime, hedendaagse collectie heeft met een keur aan verschillende stijlen.
– kunstwerken desgewenst jaarlijks geruild kunnen worden voor een ander werk.
– AbrahamArt een persoonlijke benadering hanteert en een grote, trouwe klantenkring heeft weten op te bouwen.
– Kunst gratis bezorgd wordt, gratis wordt opgehangen en ook gratis wordt verzekerd.

Kunst kopen in Roosendaal

Bij AbrahamArt kunt u uiteraard ook kunst kopen. Bekijk de kunstwerken op de AbrahamArt website en kies uit verschillende stijlen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u gebruik maken van onze gratis proefplaatsing. Onze kunstadviseurs komen u een persoonlijk advies aan huis geven. Tevens kunt u het werk van uw keuze thuis bij u aan de muur beoordelen. Belangrijk bij zo’n grote aankoop als een kunstwerk. Dat is namelijk niet iets tijdelijks, maar neemt u de rest van uw leven met u mee! Handige tip: bent u al klant bij onze kunstuitleen? Overweeg dan om uw reeds opgebouwde spaartegoed in te zetten bij de aankoop van uw kunst. Dat zou nog wel eens flink kunnen schelen in de aankoopprijs!

Wanneer u meer wilt weten of nog vragen heeft, bel gerust 040-7440154.