Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Spijkenisse

Kunstuitleen in Spijkenisse ligt binnen handbereik dankzij AbrahamArt, de grootste kunstgalerie van Nederland! AbrahamArt is uw galerie in  Spijkenisse en verzorgt zowel kunstuitleen als kunstadvies in uw omgeving. Bij ons heeft u keuze uit allerlei werken van de meest belovende kunstenaars evenals grote, gevestigde namen. Meer weten? Lees dan vooral verder!

spijkenisse

Het belang van een passend kunstwerk

Een kunstwerk moet natuurlijk goed in uw interieur passen, daarom is het belangrijk dat wanneer u een kunstwerk op het oog heeft, u eerst kijkt hoe deze past binnen uw omgeving. AbrahamArt biedt een vrijblijvende proefplaatsing aan om op deze manier uw favoriete kunstwerk (of kunstwerken) bij u thuis of in uw bedrijf te zien. Op basis van uw keuze nemen onze adviseurs ook en selectie aan andere werken voor u mee. Zo vergroten we de kans dat er iets naar uw wens bij zit en u de best mogelijke keuze maakt. Indien u iets gekozen heeft kunnen deze deskundige medewerkers van AbrahamArt bovendien ook netjes bij u ophangen. U heeft op deze manier zo lang mogelijk plezier van uw kunstwerk!


Heeft u nog vragen? Bel 040- 7440154 en wij helpen u graag verder!

Kunst in uw bedrijf in Spijkenisse

Met haar unieke, originele kunstcollectie is AbrahamArt onder bedrijven in Nederland de snelst groeiende inrichter met kunst. De unieke kunstcollectie van AbrahamArt, bestaande uit schilderijen, fotografie en sculpturen, worden direct geplaatst vanuit de voorraad. Onze zeer ervaren kunstadviseurs komen bij u langs en hangen de kunstwerken perfect bij u op. Daarnaast worden de kunstwerken door ons verzekerd en betaalt u maar 1,2% van de waarde van het kunstwerk per maand.Enkele referenties

Enkele referenties

Kunst in Spijkenisse: hoe werkt het?

Kunstuitleen Spijkenisse, hoe gaat dat nu in zijn werk? U wilt graag weten hoe een kunstwerk – waar u uw oog op heeft laten vallen – er bij u thuis of in uw bedrijf uit ziet. Wanneer u onze gratis proefplaatsing aanvraagt, is dit mogelijk. Onze kunstadviseurs komen bij u langs in Spijkenisse met uw uitgekozen kunstwerk (of kunstwerken) en voorzien u van regionaal advies waardoor u een betere keuze kunt maken. Wanneer u kiest voor kunstuitleen, betaalt u 3% van de waarde van het kunstwerk per maand. Van deze 3% spaart u 2%, waardoor het gespaarde bedrag iedere maand automatisch hoger wordt. U bent vrij om dit opgebouwde bedrag te besteden wanneer u maar wilt.
Nog even de voordelen van kunst lenen bij AbrahamArt op een rijtje:
– U kunt uw kunstwerk wanneer u maar wilt ruilen tegen een ander kunstwerk
– U kunt het kunstwerk wat u nu in kunstuitleen heeft zelfs aankopen.
– U betaalt bij AbrahamArt geen inschrijfgeld.
– U bouwt een spaarbedrag van 2% van de kunstwaarde per maand op.

Ook kunst kopen in Spijkenisse mogelijk dankzij AbrahamArt.
Op de AbrahamArt website kunt u al eens rustig onze enorme collectie toonaangevende kunst bekijken. Heeft u al een proefplaatsing thuis gehad? De ervaring leert ons dat de meeste mensen hier enorm enthousiast over zijn en in veruit de meeste gevallen iets moois hebben gevonden. Soms bevalt het gekozen werk zelfs zo goed, dat mensen graag eigenaar van het werk willen worden. Bij AbrahamArt is dit mogelijk. U betaalt in dat geval de originele kunstwaarde of u kiest ervoor om het kunstwerk in eerste instantie tijdelijk te lenen. Een deel van het bedrag dat u per maand aan huur betaalt wordt dan omgezet in spaargeld. Besluit u na een tijd om het werk te kopen, dan wordt uw opgespaarde bedrag van de aankoopprijs van de prijs afgetrokken. U hoeft in dat geval dus niet het gehele aankoopbedrag in één keer te betalen, omdat u al een deel opgespaard had. Handig, en het kunstwerk is helemaal van u!