Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Venray

Kunstuitleen in Venray wordt verzorgd door AbrahamArt, de galerie en kunstuitleen van nú. AbrahamArt is erg bekend met uw omgeving en de grootste collectie originele kunst ligt dan ook voor u in Venray binnen handbereik! AbrahamArt verzorgt niet alleen kunstuitleen in Venray, maar ook in de omliggende dorpen als Leunen, Merselo, Oostrum, Oirlo, Blitterswijck, Wanssum en Ysselsteijn

 venray

Kunst, kunstuitleen en service bij u thuis of in uw bedrijf in Venray!

Kunstuitleen in Venray: gratis proefplaatsing

U kunt in Venray profiteren van een gratis proefplaatsing. Wanner u benieuwd bent hoe een kunstwerk bij u thuis of bij u in het bedrijf past, kunt u deze vrijblijvende proefplaatsing aanvragen. Onze kunstadviseurs komen met plezier bij u langs met u uitgekozen kunstwerk (of kunstwerken) en bieden u gratis service en advies, waardoor uw keuzeproces wellicht wordt vergemakkelijkt. De kunstwerken worden altijd perfect opgehangen bij u zodat u er zolang mogelijk plezier aan kunt beleven!

Kunst in Venray: kunst in uw bedrijf

Bij AbrahamArt heeft u de keuze uit een toonaangevende kunstcollectie die ook bij u in uw bedrijf wordt verzorgd. Deze kunstcollectie bestaat uit schilderijen, fotografie en sculpturen. AbrahamArt richt steeds meer bedrijven in Nederland in met haar kunstcollectie en is hierbij de snelst groeiende kunstgalerie van Nederland. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, komen onze ervaren kunstadviseurs graag bij u langs en zij zorgen ervoor dat de kunstwerken perfect worden opgehangen naar uw wens. U kunt in uw bedrijf voor slechts 1.2% per maand van de kunstwaarde kunst huren en daarbij worden de kunstwerken ook direct verzekerd door AbrahamArt.


Enkele referenties:

hotellolollolxerox

Kunstuitleen in Venray, hoe gaat dat precies in zijn werk? U zoekt uw favoriete kunstwerk uit op onze website of in de grootste galerie van Nederland en u vraagt vrijblijvend een gratis proefplaatsing aan. Vervolgens neemt één van onze zeer ervaren kunstadviseurs contact met u op voor het plannen van een afspraak. Zij komen dan persoonlijk bij u langs met uw uitgekozen werk en laten het dan vrijblijvend bij u thuis zien. Wanneer het kunstwerk u bevalt, laten wij het netjes bij u thuis achter. Bij kunstuitleen huurt u het kunstwerk voor 3% van de waarde van het kunstwerk per maand. Het mooie aan kunstuitleen is dat u van deze 3% die u betaalt per maand, 2% spaart en 1% daadwerkelijk aan huur betaalt.

Kunstuitleen in Venray heeft veel voordelen: – Bij AbrahamArt krijgt u kunstadvies van zeer ervaren kunstadviseurs. – U kunt uw kunstwerk wanneer u maar wilt ruilen tegen een ander kunstwerk, of zelfs aankopen. – AbrahamArt biedt u kunst van talloze gerenommeerde kunstenaars vanuit de grootste galerie van Nederland. – Uw kunstwerk wordt de eerste keer gratis thuisbezorgd en naar uw wens opgehangen.

Kunst kopen in Venray Wanneer u niet kiest voor kunstuitleen, bestaat er nog altijd de mogelijkheid om het door u uitgekozen kunstwerk te kopen voor de aangeboden prijs. Op onze website heeft u de keuze uit onze enorme kunstcollectie en wij komen dan graag bij u langs in Venray om het door u uitgekozen kunstwerk bij u thuis of in uw bedrijf te laten zien. Kunst kopen bij AbrahamArt is dus ook mogelijk in Venray!

U kunt het kunstwerk ook afkopen als u een tijdje het kunstwerk via kunstuitleen gehuurd heeft. Bij kunstuitleen bouwt u een spaarbedrag op, namelijk 2% van de originele prijs van het kunstwerk per maand. Wanneer u ervoor kiest om het kunstwerk te kopen, trekken we het gespaarde bedrag van de originele aankoopprijs af. Dan is het kunstwerk van u!

AbrahamArt, uw galerie in Venray! Heeft u nog vragen?  Bel 040-7440154 en wij helpen u graag.