Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Zoetermeer

Kunstuitleen in Zoetermeer? U kunt gebruik maken van kunstuitleen bij AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland. Bij deze galerie heeft u in Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Hazerswoude-Dorp keuze uit een enorme hedendaagse kunstcollectie waar zeker een stijl voor u bij zit. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte kunst passend bij u en uw omgeving!

 zoetermeer

Kunst in Zoetermeer: gratis proefplaatsing

Wanneer u een mooi kunstwerk ziet op onze website, maar deze niet meteen durft te kopen of huren omdat u niet weet hoe dit kunstwerk in uw eigen omgeving staat, dan is onze gratis proefplaatsing de perfect oplossing voor u! Wanneer u onze proefplaatsing aanvraagt, komen onze kunstadviseurs op een geschikt tijdstip langs bij u in Zoetermeer en laten het kunstwerk bij u thuis of in uw bedrijf zien. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het kunstwerk in uw eigen omgeving. Onze kunstadviseurs voorzien u daarnaast ook van deskundig kunstadvies, zodat u uiteindelijk een weloverwogen besluit kunt nemen.


Kunst in Zoetermeer: kunst voor uw bedrijf

Met haar enorme collectie schilderijen, fotografie en sculpturen is AbrahamArt Nederlands snelst groeiende inrichter van bedrijven met kunst. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte kunst voor uw bedrijf. Onze zeer ervaren kunstadviseurs zullen u voorzien van kunstadvies en hangen de kunstwerken perfect voor u op zodat u lang kunt genieten van uw kunst. De kunstwerken worden door ons verzekerd en u betaalt slechts 1,2% per maand van de kunstwaarde.


Een greep uit onze trouwe klantenkring:

Enkele referenties

Kunstuitleen in Zoetermeer

Kunstuitleen Zoetermeer, wat is het? Kunstuitleen van AbrahamArt houdt in dat u een kunstwerk niet hoeft te kopen, maar dat u het kunstwerk per maand gaat huren voor slechts 3% van de waarde van het kunstwerk per maand. Bij kunstuitleen spaart u ook nog eens 2 van deze 3% per maand. Uiteindelijk betaalt u slechts 1% aan de daadwerkelijke huur, de andere 2% wordt uw spaartegoed. Dit spaartegoed kunt u uitgeven wanneer u maar wilt binnen onze galerie. Kunstuitleen in Zoetermeer kent veel voordelen:

– Iedereen kan en mag gebruik maken van kunstuitleen, van grote tot kleine aantallen schilderijen.

– Uw wensen staan centraal, onze kunstadviseurs vinden de perfecte stijl passend bij u.

– Uw kunt uw kunstwerk eenvoudig en kosteloos ruilen.

– AbrahamArt bezit een grote kunstcollectie met kunst van veel gerenommeerde kunstenaars.

Kunst kopen in Zoetermeer

Uiteraard kunt u ook kunst kopen bij AbrahamArt. Wanneer u op onze website een kunstwerk heeft gezien wat u aanspreekt, kunt u deze middels onze gratis proefplaatsing bij u thuis bekijken. Onze kunstadviseurs zullen u advies geven en u zult een keuze maken waar u geen spijt van zult krijgen! Het kunstwerk wordt vervolgens netjes opgehangen wanneer u ervoor heeft gekozen om het kunstwerk te houden. Wanneer u op dit moment een kunstwerk in kunstuitleen heeft, is het ook mogelijk om deze aan te kopen. U kunt hierbij gebruik maken van uw spaartegoed. Het spaartegoed wordt dan verrekend met de originele prijs van het kunstwerk.

Voor vragen, kunt u altijd 040-7440154 bellen.