Searching for Spring ( 200/250 )

Johnson Tsang

  • 30 x 20 x 13 cm
  • Sculptuur in oplage
  • Gegoten harssculptuur met een matte spuitverf
Johnson Tsang is geboren in Hong Kong maakt gebruik van realistische sculpturale technieken die gepaard gaan met surrealistische verbeelding.

Traditionele Chinese technieken ontmoeten hedendaagse angsten in Johnson Tsangs griezelige wanddecoratie Searching for Spring.

Tsang herinnert ons eraan dat we ons best moeten doen in plaats van onszelf te verscheuren in het najagen van de goede dingen in het leven. De lente symboliseert de kans op een pauze na de ontberingen van de winter.

"Als we vertrouwen en positiviteit hebben door de slechte tijden, zullen de goede tijden daarna komen."

Dit kunstwerk is reeds verkocht.
  • We komen nog steeds bij u aan huis, tijdelijk met meer afstand en veiligheidsmaatregelen
  • Gratis en geheel vrijblijvend
  • Reeds 20 jaar kunstadvies aan huis
  • Het beste te beoordelen in uw eigen interieur
Proefplaatsing
Advies

Onze kunstcollectie en service wordt beoordeeld met een 9.3

Noord-Brabant

Jeanne

“Zeer tevreden ”

Lees verder
Noord-Brabant

Henny

“"om enthousiast van te worden"”

Lees verder
Noord-Brabant

Sylvia

“Geweldig ”

Lees verder

AbrahamArt Kunstcatalogus

Compleet in Hedendaagse Kunst

Een strakke visuele presentatie van het meest actuele aanbod van AbrahamArt. Ideaal om uzelf op uw eigen gemak thuis te oriënteren.

Johnson Tsang

Johnson Tsang is een beroemde beeldhouwer, geboren in Hong Kong. Zijn werken maken meestal gebruik van realistische sculpturale technieken, vergezeld van surrealistische verbeeldingskracht.

Tsang werkte 13 jaar bij de politie voordat hij zijn carrière als kunstenaar begon. Tot op de dag van vandaag vormen de herinneringen aan deze jaren inspiratie voor zijn griezelige, serene maar sinistere sculpturen.

In 2002 begon Johnson veelzijdige spatten met keramiek te vertegenwoordigen. Hij creëerde de Yuanyang-serie, die vervolgens werden verzameld door het Hong Kong Museum of Art en het Yingge Ceramics Museum of Taiwan.
In 2009 leverde zijn ongelooflijke succes op internationale kunstevenementen hem de eervolle vermelding van de minister voor Binnenlandse Zaken op van de speciale administratieve regio van de regering van Hong Kong.

In het afgelopen decennium heeft Johnson zijn technieken ontwikkeld om zijn sculpturen vast te leggen met wit porselein en kunsthars.

Proefplaatsing 088 - 222 3 111

Blijf op de hoogte van nieuwe kunstwerken van JOHNSON TSANG