Wijn- en bierproeverij Prüve & Praote

Kwaliteitswijnen proeven en kopen voor het goede doel.

Zondag 6 november tussen 13.00 en 19.00 uur gaan wijn, spijs en kunst op een unieke manier samen in de voormalig galerie van AbrahamArt op het St. Annaterrein te Venray.

Omringd door prachtige kunstwerken kan men, onder het genot van heerlijke hapjes, fijne wijnen en mooie bieren proeven. Wijnboeren en slijterijen uit binnen- en buitenland presenteren hun wijnen. Lokale bedrijven kleden de middag aan met spijzen. Zo kunt u genieten van kaassoorten van De Kaaskenner, gepresenteerd op stijlvolle planken van de Complot Concept Store en worden er gerechten bereid door Gastrobar Tof. Naast wijn ook genoeg aandacht voor bier middels een bierproeverij verzorgd door Proeflokaal Goesting. AbrahamArt zorgt voor een kunstzinnige omlijsting.

Om 15.00 uur is er een veiling ten bate van het goede doel, waarbij onder andere een schilderij van AbrahamArt, een marketing- en communicatieadvies voor uw bedrijf door Viduro en een middag jagen/drijven beschikbaar worden gesteld.

Spectaculair tijdens Prüve & Praote is de mogelijkheid om een helikoptervlucht boven Venray te maken. Een unieke mogelijkheid om Venray op een andere manier te bewonderen. Inschrijven voor de vlucht kant ter plekke. De kosten hiervan bedragen € 85,-, inclusief de entree van Prüve & Praote.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen onder begeleiding een sleutelhanger van kurk maken.

De gekochte wijnen kunnen direct meegenomen worden naar huis of op een later tijdstip afgehaald worden.

Prüve & Praote; Een heerlijke invulling van de zondagmiddag, geïnitieerd door Rotary Venray, toegankelijk voor iedereen.

De opbrengst komt ten goede aan de verschillende goede doelen die Rotary Venray jaarlijks steunt.

Locatie: Galerie AbrahamArt, St. Annaterrein
Noordsingel 39-unit Denders, 5801 GJ te Venray
Tijd: 13.00 uur – 19.00 uur
Entree: € 12,50. Onder de 18 gratis entree, maar geen alcohol.logo-pp

Voorverkoopadressen:

De Stad, Grotestraat 107

Verlinden Juwelier Verlinden, Grote markt 7

De Kaaskenner, Schoolstraat 3A

Gastrobar Tof, Marktstraat 2

Proeflokaal Goesting, Henseniusplein 13

Distilleerderij Van Welie, Stevensbeekseweg 9