Splatter Clear Popsicle

Betsy Enzensberger

  • 66 x 30 x 30 cm
  • Origineel sculptuur
  • Gemengde techniek
Betsy Enzensberger is een in Los Angeles gevestigde popartiest met een studio in Mar Vista. Betsy heeft haar harssculpturen getoond met galerijen in eigen land in Los Angeles, Miami, New York en Des Moines en internationaal in Hong Kong, Brussel, Londen, Stockholm, Hamburg en Byron Bay, Australië.

Betsy Enzensberger beeldhouwt werken die een diepgeworteld verlangen en herinnering creëren aan de meest nostalgische geneugten uit de kindertijd. De kunstenaar gebruikt de bekendheid van die zoete lekkernijen om ons de eenvoud, waarde en cultuur van desserts te herinneren die zo vaak worden geassocieerd met positiviteit en vreugde.
This artwork has already been sold.
  • We can still visit you at home, but with necessary security measures and more distance
  • Free and without any obligation
  • Art advice at home for 20 years
  • Best to judge in your own interior
Try art at home
Advice

Our gallery has a review score of 9.3

Noord-Holland

Sergi

“Very nice experience!”

Read More
- Germany

Lars

“Sehr freundlich und super organisiert”

Read More
- London

Olivia

“No complaints”

Read More

AbrahamArt Kunstcatalogus

Compleet in Hedendaagse Kunst

Een strakke visuele presentatie van het meest actuele aanbod van AbrahamArt. Ideaal om uzelf op uw eigen gemak thuis te oriënteren.

Betsy Enzensberger

Betsy Enzensberger is een popartieste uit Los Angeles is bekend geworden door haar realistische, meer dan levensgrote sculpturen van druipende, bevroren lekkernijen. Hars ziet eruit als snoep. Het ziet er heerlijk en zoet uit. De glanzende buitenkant heeft een natte, smeltende kwaliteit. Haar Tragically Sweet serie speelt met de verlangens van ieders innerlijke kind.

Haar originele Melting Pop sculpturen zijn vooral op social media een hit. De sculpturen worden ook vertegenwoordigd door de galeries in de sector en worden regelmatig tentoongesteld op de meest prestigieuze evenementen over de hele wereld.

Try art at home 088 - 222 3 111

Stay informed about this artist BETSY ENZENSBERGER