Stratumsedijk 79, Eindhoven

Verdwaal in een zee van creativiteit met meer dan 200 unieke kunstwerken van 20+ getalenteerde kunstenaars. Laat je meeslepen door kleurrijke schilderijen en intrigerende sculpturen. Ervaar de kracht van kunst en vind jouw perfecte meesterwerk.

Alle dagen open van 11.00 tot 18.00

Nieuwe Spiegelstraat 7, Amsterdam

Bewonder meer dan 200 werken van 20+ getalenteerde kunstenaars in expositie. Kom langs en ervaar een inspirerende reis door de wondere wereld van kunst!

Alle dagen open van 11.00 tot 18.00

AbrahamArt Eindhoven

Groots opgezet & duidelijke presentatie

In 15 jaar is AbrahamArt uitgegroeid tot de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux.

Kunst in huis halen van de meest vooraanstaande artiesten en relevante nieuwe talenten was nog nooit zo toegankelijk. Met een groots opgezette duidelijke presentatie, deskundige en eerlijke kunstadviseurs, een vrijblijvende proefplaatsing aan huis en de flexibele aankoop- en kunstuitleenregeling durven wij te zeggen dat we hét hedendaagse antwoord bieden aan iedereen die op zoek is naar moderne kunst.

Genoeg woorden. Kijkt u vooral zelf rond op onze site, kom langs in onze galerie of vraag een proefplaatsing aan, gewoon bij u thuis!

De galerie is alle dagen open van 11.00-18.00 in Eindhoven aan de Stratumsedijk 79 of in Amsterdam aan de Nieuwe Spiegelstraat 7 van 11.00-19.00.

Wij zijn open!

Kunstgalerie AbrahamArt Amsterdam

Sinds augustus 2019 hebben we in Amsterdam een nieuwe vestiging geopend. Hier laten we u de werken van meest populaire kunstenaars van dit moment zien. Waaronder onze 'Artist in Residence' Bram Reijnders, Marco Grassi, Lieverse, Jimmy Nelson en Jeff Koons.

Alle dagen open van 11.00-19.00. Nieuwe Spiegelstraat 7

Informatie over parkeren
Parkeren kan een uitdaging zijn in Amsterdam. AbrahamArt heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar aan de Nieuwe Spiegelstraat 15. Indien deze plaatsen niet meer beschikbaar zijn, raden wij u de volgende parkeergarages aan:

Parkeergarage De Hoofdstad (5 minuten lopen)
Parkeergarage Keizersgracht (om de hoek)

Raoul Talen
13 jaar Art Advisor
Stijn Verstralen
12 jaar Art Advisor
Randy Groenendijk
11 jaar Art Advisor
Suus Farkas
Art Advisor
Francien Rutten
Art Advisor | Office Manager

Gewoon

Deskundig en eerlijk advies

De impact van kunst in uw woning is groot. Een kunstwerk kan meer spanning in de ruimte brengen, de ruimte meer laten leven of een bepaalde rust aan de ruimte toevoegen maar het belangrijkste is dat kunst uw omgeving persoonlijk en eigen maakt.

De adviseurs van AbrahamArt hebben samen meer dan 30 jaar ervaring. Zij helpen en begeleiden u om de keuze te maken voor het kunstwerk dat het beste bij u past.

Kunstcollectie

Pokemon Crystalized Squirtle Figure (172/500)

25 x 30 x 35 cm

4,950,-

99,- p.m.

Together - Grey

29 x 21 x 18 cm

2,340,-

Oliva ultramarine (VIII)

110 x 110 cm

Prijs op verzoek