Huur al 5 kunstwerken voor €100 per maand

Zakelijk

Kunstuitleen, huur, lease & verkoop van originele kunst

  • HD
  • SD

Bekijk de video waarin we ons zakelijk kunst concept uitleggen

Advies op maat

Altijd een passend kunstwerk op kantoor voor iedere ruimte & budget

Kunst op kantoor vergroot zowel het werkplezier van uw personeel als de uitstraling van uw organisatie. Omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken wij graag mee over de precieze invulling en uitvoering van uw wensenpakket.

Kunstwerken van AbrahamArt inspireren en motiveren steeds meer mensen in zowel beursgenoteerde ondernemingen als het midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels. Het verhogen van de sfeer, werkplezier en stimuleren van de creatieve geest kunnen door de mooiste kunstwerken worden gerealiseerd.

Vraag nu vrijblijvend een kunstadviesgesprek aan.

Kunstuitleen, huren of leasen

Hoe werkt het?

Kunstuitleen - bij kunstuitleen heeft u de mogelijkheid om de kunst te ruilen en u heeft de mogelijkheid de kunstwerken aan te kopen wanneer u wilt. Naast het gedeelte aan huur wordt er ook een gedeelte tegoed opgebouwd voor een kunst aankoop. Het maandelijkse bedrag dat u betaalt is 1% huur over de waarde van de kustwerken daarnaast spaart u een 1% (Dit mag ook meer zijn). Voor een groot kunstwerk van €1.500,- zou u dan in totaal €30,- per maand betalen waarvan u dan dus €15,- van spaart.

Kunst huren - bij huren bouw je ten opzichte van kunstuitleen geen tegoed op, er is uiteraard wel de mogelijkheid om de kunstwerken te wisselen. Bij huren betaal je maandelijkse 1,5% over de waarde excl. BTW. Voor een groot kunstwerk van €1.500,- betaal je dan maandelijks een bedrag van €22,50.

Kunst leasen - bij de optie kunstlease, wordt er voor een vaste periode van 5 jaar een kunstwerk geleased. Het maandelijkse bedrag dat u betaalt is 2% over de waarde van het kunstwerk excl. BTW. Na deze periode van 5 jaar krijgt u de mogelijkheid het kunstwerk aan te kopen tegen een percentage van 10% over de oorspronkelijke waarde. Wilt u een groot kunstwerk leasen van €1.500,- dan betaalt u €30,- per maand. Na 5 jaar heeft u de mogelijkheid dit kunstwerk aan te kopen voor €150,-. Voor variatie op de werkvloer is kunstuitleen en kunst huren de perfecte optie. Voor een fiscaal voordeel kiest u voor lease. Uiteraard is het ook mogelijk om kunst te kopen!

Toonaangevende kunst voor op kantoor

De grootste kunstgalerie van de Benelux

Abrahamart heeft een galerie in het centrum van Amsterdam en het centrum van Eindhoven. In een vrijblijvende sfeer worden honderden originele kunstwerken geëxposeerd en als bedrijf plukt u de vruchten van onze know-how van het hedendaagse kunstcircuit.

De mogelijkheden van kunstwerken op kantoor zijn groot, u kunt ons ook benaderen voor ons kunstadvies of gebruik maken van een proefplaatsing.

Alle kunstwerken zijn zorgvuldig uitgekozen voor een kunstminnend publiek en beschikbaar voor uw bedrijf tegen aantrekkelijke huurtarieven. 

Eindhoven

Adres Stratumsedijk 79 5614 HP Eindhoven
Openingstijden:
maandag t/m zondag
10.00 - 6.00 PM

Amsterdam

Adres Nieuwe Spiegelstraat 7 1017 DB Amsterdam
Openingstijden:
maandag t/m zondag
11.00 - 7.00 PM

De kleintjes tellen

Leuke extra’s en relatiegeschenken

Van bijna alle werken en kunstenaars hebben wij video en/of beeldmateriaal. Deze kunt u bijvoorbeeld op uw intranet plaatsen ter informatie van uw personeel, klanten en bezoekers. Als u wilt, verzorgen we zelfs Art-Walks door uw bedrijf. Daarnaast verzorgt AbrahamArt spraakmakende Art Events en originele kunst gerelateerde relatiegeschenken.