Eenvoudig, flexibel en zeer betaalbaar!

Kunst kopen: maak uw huis als thuis

Kunst kopen van een gerenommeerd kunstenaar om uw woning of kantoorpand te verrijken? Bij AbrahamArt – de grootste galerie van de Benelux – vindt u een grote collectie schilderijen en beelden voor thuis. Kunst fungeert als ware blikvanger in uw interieur. 
Selecteer de kunstwerken die u inspireren, laat ze vrijblijvend proefplaatsen op locatie en koop of huur het kunststuk dat u écht blijft boeien.

Onze kunstcollectie

Nieuw
What the world needs

150 x 130 cm

Prijs op verzoek

Tube (2/8)

169 x 30 x 30 cm

Prijs op verzoek

Columna XVI (4)

70 x 15 x 15 cm

Prijs op verzoek

De kunstenaars waarmee we samenwerken

Een overzicht van alle kunstenaars die vertegenwoordigd zijn in onze galerie (en informatie over hen) bekijkt u hier. Een greep hieruit:

De kunststijlen in onze collectie

Iedere kunstartiest heeft een eigen smaak, elegantie en kunstvorm. Dit zorgt voor een veelzijdige collectie met een divers scala aan kunststijlen. Zoals:

 • Abstract
 • Figuratief
 • Fotografie
 • Mixed media
 • Pop Art
 • Sculpturen

Kunstwerk kopen bij AbrahamArt: dit is hoe het werkt

Een mooi beeld of schilderij kopen dat precies voldoet aan uw smaak en interieur doet u bij AbrahamArt al in 3 stappen. Dankzij vakkundig advies van experts, een vrijblijvende proefplaatsing en flexibele betaalmogelijkheden weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

1

Stap 1. Ontdek welk kunstwerk u intrigeert

Bekijk onze kunstcollectie online en/of bezoek onze galerie en laat uw zintuigen spreken. Welke kunststukken maken iets bij u los? Waar zou u meer over willen weten? En wat matcht perfect met uw interieur? Oriënteer en ontdek!

2

Stap 2. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek en proefplaatsing aan

Wilt u meer weten over de kunstwerken die u op het oog heeft? Of kunt u dat ene speciale kunstwerk nog niet vinden en krijgt u hier graag begeleiding bij? Neem contact met ons op en ontvang ons bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ook is het mogelijk kunststukken gratis te laten proefplaatsen. Wel zo fijn: zo ziet u precies hoe de kunst uit de verf komt in de omgeving, vóórdat u een definitieve keuze maakt.

3

Stap 3. Kunst bestellen: betaal op de manier die u fijn vindt

Heeft u dát kunstwerk gevonden dat helemaal bij u past, dan is het tijd om de kunst te kopen; direct tijdens ons bezoek bij u thuis óf later in onze galerie. Betalen doet u op de manier die u fijn vindt:

 • Kunstwerk kopen. U kunt ervoor kiezen het aankoopbedrag in één keer af te rekenen.
 • Kustwerk huren. Hierbij betaalt u een klein bedrag per maand en zo bouwt u een tegoed op. U betaalt zelf of en wanneer u het kunstwerk aankoopt of ruilt voor een ander stuk kunst. Ontdek hier meer over ons kunstuitleensysteem

Kunst (online) kopen als bedrijf: profiteer van speciale leasemodule

Kunst op kantoor vergroot het werkplezier én zorgt voor een authentieke uitstraling naar buiten toe. Om ieder bedrijf de kans te geven het kantoorpand te verrijken met een mooi schilderij of beeld, kunt u er als organisatie voor kiezen te betalen volgens een speciale leasemodule. Iets waar al vele bedrijven met veel plezier gebruik van maken.

Kunst leasen als bedrijf: zo werkt het

 1. U krijgt keuzehulp op maat, kiest het kunstwerk dat past bij uw bedrijf en leaset deze voor een vaste periode van 5 jaar.
 2. U betaalt geen aankoopkosten; iedere maand lost u een bedrag af ter hoogte van 2% van de aankoopprijs van het kunstwerk.
 3. Na 5 jaar mag u het schilderij, het beeldwerk, de foto of de sculptuur kopen tegen een percentage van 10% van de oorspronkelijke waarde. 

Vraag nu gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aan in Nederland

Onze kunstcollectie en service wordt beoordeeld met een 9.3

Noord-Brabant

Jos

“Goed, gedegen, vriendelijk, deskundig”

Lees verder
Drenthe

André Brown

“Een prachtige ervaring!”

Lees verder
Limburg

Ria

“Deskundig geholpen door Randy, met vragen heeft zij gelijk actie ondernomen ”

Lees verder

Waarom klanten voor ons kiezen

Wilt u kunst (online) kopen, dan kunt u bij heel wat aanbieders terecht. Waarom zou u specifiek kiezen voor AbrahamArt? Onze klanten deden dat in ieder geval omdat:

Beeld, schilderij of foto kopen bij AbrahamArt?

Een beeld, schilderij of fotokunst kopen bij AbrahamArt? En snel genieten van een prachtig staaltje kunst in uw woning of kantoorpand? Bekijk onze online collectie, bezoek onze galerie en ontvang ons op locatie voor advies en proefplaatsing! Een ruimte écht laten leven; dat doet u met de toonaangevende werken uit onze collectie.

bekijk onze kunst online          bezoek een gallerie