Blood Orange

James Kerwin

  • 135 x 90 cm
  • Fotografie in oplage
  • Lambda print op dibond
James is een kunstfotograaf uit Norwich in Engeland. Hij was ongeveer 4 jaar bezig met fotografie, toen hij op internet enkele beelden zag van een voormalige psychiatrische inrichting. Hoewel het niet zijn stijl van fotograferen was, werd hij er meteen door aangetrokken en wilde hij meer zien. Sinds die dag is James naar geheime en verboden terreinen in meer dan tien Europese landen gereisd om het verval en de verwaarlozing vast te leggen van een aantal verbluffende locaties, waaronder vervallen asielen, verlaten kastelen, voormalige energiecentrales, onderwaterstructuren en zelfs hele steden zoals Pripyat in de buurt van Tsjernobyl. Eenmaal binnen in een verlaten structuur is er geen lawaai, geen mensen die winkelen, pendelen, autorijden of praten op hun mobiele apparaten; het is rustig en vredig, dit is iets waar James van houdt en waar hij een echte passie voor heeft. De focus van James ligt op het vastleggen van rijke kleurenpaletten in de camera voordat hij nabewerking gebruikt om elk voltooid beeld te produceren. In 2014 won James drie verschillende fotowedstrijden met enkele van de hier getoonde composities, waarvan sommige nu zijn meest populaire werken zijn.

.
1.695,- of 34,- p.m.
  • We komen nog steeds bij u aan huis, tijdelijk met meer afstand en veiligheidsmaatregelen
  • Gratis en geheel vrijblijvend
  • Reeds 20 jaar kunstadvies aan huis
  • Het beste te beoordelen in uw eigen interieur
Proefplaatsing
Advies

Onze kunstcollectie en service wordt beoordeeld met een 9.3

Noord-Brabant

Jeanne

“Zeer tevreden ”

Lees verder
Limburg

Ingrid

“Deskundig en bevlogen ”

Lees verder
- België

Erwin Van Waes

“vriendelijk onthaal”

Lees verder

AbrahamArt Kunstcatalogus

Compleet in Hedendaagse Kunst

Een strakke visuele presentatie van het meest actuele aanbod van AbrahamArt. Ideaal om uzelf op uw eigen gemak thuis te oriënteren.

Meer van James Kerwin

Zig Zag

150 x 100 cm

2,195,-

44,- p.m.

Crestfallen

100 x 150 cm

2,195,-

44,- p.m.

#OurCustomersAreTheBest

150 x 100 cm

2,195,-

The serpent

100 x 125 cm

1,800,-

36,- p.m.

#OurCustomersAreTheBest

150 x 100 cm

2,195,-

James Kerwin

De Britse fotograaf James Kerwin fotografeert op sfeervolle en eigen wijze verlaten en vervallen landhuizen. Zijn foto’s kenmerken zich door een prachtige lichtinval, waarmee deze ‘urban explorer’ ons weer even laat kennismaken met de grandeur die deze gebouwen ooit uitstraalden.

Hij raakt geïnspireerd door de schoonheid van het verval en de serene rust die uitgaat van deze verlaten plekken. Voor zijn foto´s van vervallen gebouwen en interieurs reist hij naar vele landen. Ter plekke zoekt hij de mooiste compositie en de meest bijzondere lichtinval, en voegt er zo zijn persoonlijke visie aan toe.

Proefplaatsing 088 - 222 3 111

Blijf op de hoogte van nieuwe kunstwerken van JAMES KERWIN