Rubik Camouflage (151/812)

Invader

  • 100 x 100 cm
  • Gelimiteerde editie
De Rubik Camouflage-print van Invader staat symbool voor de carrière van de kunstenaar als stadsontwrichter. Decennialang plunderde hij steden over de hele wereld met zijn gepixelde mozaïeken, vaak geïnspireerd door iconische videogames uit het 8-bits tijdperk.

In Rubik Camouflage verschijnt een wit Space Invader-achtig wezen tegen een kleurrijke achtergrond van blauw, rood, geel en oranje, gerangschikt in de stijl van een militaire camouflage. Invader heeft gezegd: "Dit stuk spreekt over de invasie van nieuwe technologieën in ons leven."

Zoals alle 'Rubikcubist'-kunstwerken van Invader, is het volledig gemaakt met Rubik's Kubussen, waarvan de blokken in een bepaalde volgorde waren gerangschikt en gestapeld om het beeld te laten verschijnen. In tegenstelling tot zijn straatkunstwerken, die zijn samengesteld met platte tegels, vergen zijn driedimensionale sculpturen een aanzienlijke hoeveelheid mentale inspanning, aangezien elke puzzel afzonderlijk moet worden gemanipuleerd.

.
7.900,- of 158,- p.m.
  • We komen nog steeds bij u aan huis, tijdelijk met meer afstand en veiligheidsmaatregelen
  • Gratis en geheel vrijblijvend
  • Reeds 20 jaar kunstadvies aan huis
  • Het beste te beoordelen in uw eigen interieur
Proefplaatsing
Advies

Onze kunstcollectie en service wordt beoordeeld met een 9.3

Zuid-Holland

Ton

“Mooie galerie professionele adviseurs ”

Lees verder
Noord-Brabant

Jacqueline

“Uitstekend ”

Lees verder
Noord-Brabant

Martien Heus

“Een vriendelijke en adequate uitvoering van de opdracht ”

Lees verder

AbrahamArt Kunstcatalogus

Compleet in Hedendaagse Kunst

Een strakke visuele presentatie van het meest actuele aanbod van AbrahamArt. Ideaal om uzelf op uw eigen gemak thuis te oriënteren.

Meer van Invader

Rubik Country Life (151/431)

100 x 100 cm

7,900,-

158,- p.m.

Invaded Cube (151/459)

100 x 100 cm

7,900,-

158,- p.m.

Rubik Shot Red Marilyn (151/774)

100 x 100 cm

7,900,-

158,- p.m.

Invader

De Franse popcultuur kunstenaar Invader infiltreerde de kunstscène in de jaren negentig. Hoewel het enige tijd nodig had voordat hij erkenning kreeg voor zijn eerste werk zijn zijn creaties nu te zien op gebouwen in meer dan 30 landen en 60 steden. Het moderne kunstbeeld van Invader is van pixellated karakters geïnspireerd op de videospelletjes van de jaren '70 en '80 zoals Invaders en Pac-Man.

Proefplaatsing 088 - 222 3 111

Blijf op de hoogte van nieuwe kunstwerken van INVADER