Huur al 5 kunstwerken voor €100 per maand

Zakelijk

Kunstuitleen, lease & verkoop van originele kunst

  • HD
  • SD

Advies op maat

Altijd een passend kunstwerk voor iedere ruimte & budget

Kunst op de werkvloer vergroot zowel het werkplezier van uw personeel als de uitstraling van uw organisatie. Omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken wij graag mee over de precieze invulling en uitvoering van uw wensenpakket.

Kunstwerken van AbrahamArt inspireren en motiveren steeds meer mensen in zowel beursgenoteerde ondernemingen als het midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Request for an art consultation without any obligation.

Huren, leasen of lenen

Hoe werkt het?

Kunstuitleen U betaalt 3% van de waarde van uw collectie per maand waarvan u 2% spaart voor de aanschaf van kunst en 1% huur betaalt. Uw spaartegoed kunt u voor de aankoop van kunst gebruiken.

Huren U betaalt 1.24% huur van de waarde van uw collectie per maand. U geniet van de laagste maandlasten, maar bouwt geen spaartegoed op.

Leasen U betaalt de kunstcollectie in 60 maandelijkse termijnen totdat 10% van de collectie waarde overblijft. U koopt daarna uw kunstwerken tegen een aantrekkelijk rest bedrag (prive of zakelijk) over.

Wisselen Wilt u graag variatie op de werkvloer. Het is bij ons mogelijk om kunstwerken tussentijds wisselen.

Meer weten? Vraag nu vrijblijvend een kunstadvies gesprek aan.

Toonaangevende kunst

De grootste kunstgalerie van de Benelux

Abrahamart heeft een galerie in het centrum van Amsterdam en het centrum van Eindhoven. In een vrijblijvende sfeer worden honderden originele kunstwerken geëxposeerd en als bedrijf plukt u de vruchten van onze know-how van het hedendaagse kunstcircuit.

Alle kunstwerken zijn zorgvuldig uitgekozen voor een kunstminnend publiek en beschikbaar voor uw bedrijf tegen aantrekkelijke huurtarieven.

Eindhoven

Address Stratumsedijk 79 5614 HP Eindhoven
Opening Hours:
Monday to Sunday
11.00 - 18.00

Amsterdam

Address Van Baerlestraat 26H 1071 AX Amsterdam
Opening Hours:
Thursday to Sunday
11.00 - 19.00

De kleintjes tellen

Leuke extra’s en relatiegeschenken

Van bijna alle werken en kunstenaars hebben wij video en/of beeldmateriaal. Deze kunt u bijvoorbeeld op uw intranet plaatsen ter informatie van uw personeel, klanten en bezoekers. Als u wilt, verzorgen we zelfs Art-Walks door uw bedrijf. Daarnaast verzorgt AbrahamArt spraakmakende Art Events en originele kunst gerelateerde relatiegeschenken.