Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Almere

Kunstuitleen Almere? Bij AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland, vindt u ongetwijfeld de perfecte kunst passend bij u en uw omgeving! AbrahamArt biedt de grootste kunstcollectie van Nederland, welke voor u in Almere, Huizen, Hilversum en Weesp dichterbij is dan u waarschijnlijk denkt!

Kunstuitleen Almere, kunst bij u in Almere en omgeving!

Kunstuitleen Almere, kunst bij u in Almere en omgeving!

Proefplaatsing kunst voor thuis of op kantoor

Wanneer u graag kunst wilt bij u thuis of in uw bedrijf, dan is het belangrijk dat u een goede keuze maakt. Wanneer u op onze website onze gratis proefplaatsing aanvraagt, komen onze ervaren kunstadviseurs langs bij u in Almere langs om uw favoriete kunstwerk bij u thuis of in uw bedrijf te laten zien. Hierbij wordt u voorzien van deskundig kunstadvies. Belangrijk, want alleen op deze manier kunt u een weloverwogen besluit nemen. Bij AbrahamArt krijgt u geen spijt van uw beslissing!

Kunst in Almere voor bedrijven

Dankzij onze jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijven met kunst, en dankzij onze enorme kunstcollectie – bestaande uit kunst van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars – zult u ongetwijfeld kunnen slagen bij AbrahamArt. Met het deskundige advies van onze kunstadviseurs die met verschillende stijlen langskomen bij uw bedrijf in Almere, zult u vast een goede keuze kunnen maken. Een keuze die de uitstraling van uw bedrijf zal ondersteunen. Of het nu gaat om één werk of meerdere kunststukken, ze worden meteen door onze medewerkers geplaatst of opgehangen. De kosten van dit alles? Slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand!Enkele referenties

Enkele referenties

Kunstuitleen in Almere voor particulieren

Het is bij AbrahamArt mogelijk om uw favoriete kunstwerk niet alleen aan te kopen, maar ook in kunstuitleen te nemen. Maar wat is kunstuitleen nu precies? Kunstuitleen is een concept waarbij u uw favoriete kunstwerk voor 3% van de kunstwaarde van het kunstwerk per maand in huis kunt nemen. Naast deze 3% die u per maand betaalt, spaart u van deze 3% maar liefst 2%. Deze 2% wordt uw spaartegoed. Uiteraard wordt uw spaartegoed iedere maand hoger en kunt u uw spaartegoed besteden op de manier waarop u zelf wilt binnen onze galerie.

Kies voor Abrahamart omdat..
– .. u bij AbrahamArt vrij bent om van kunstwerk te ruilen wanneer u maar wilt.
– .. u niet vast zit aan een bepaalde huurtermijn, u kunt het kunstwerk desgewenst jaarlijks ruilen.
– .. u kunt kiezen uit de grootste kunstcollectie van Nederland.
– … wij een zeer flexibele kunstuitleen aanbieden tegen een zeer voordelig tarief.

Eigenaar worden van de kunst

Kunst kopen in Almere is bij AbrahamArt uiteraard ook mogelijk. Maak een keuze uit onze gehele kunstcollectie door naar onze website te gaan. Hier vind u alle foto’s van onze kunstwerken en bovendien uitgebreide informatie over der verschillende kunstenaars. Enthousiast? Neem dan contact op voor een gratis proefplaatsing. Indien u besluit om over te gaan tot de koop en u het kunstwerk al leent bij AbrahamArt, dan kunt u gebruikmaken van het opgebouwde spaartegoed. Wij verrekenen dit bedrag dan met de originele aankoopwaarde. Wanneer de kunstwaarde van het kunstwerk is betaald, bent u officieel de eigenaar van het kunstwerk en wordt de automatische incasso stopgezet.

Kijk op www.abrahamart.com of bel 040-7440154 voor meer informatie.