Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Breda

Kunstuitleen Breda? U vindt het bij AbrahamArt, úw galerie in Breda. Bij AbrahamArt vindt u een originele, internationale collectie. Dankzij onze persoonlijke service en advies worden wij steeds meer een begrip in Breda, maar ook in de omgeving zoals Etten-Leur, Rijsbergen en Oosterhout. Wij zorgen ervoor dat u ook prachtige kunst in huis kunt hebben, uiteraard tegen een betaalbare prijs.

Kunstuitleen Breda, bij u in uw regio!

Kunstuitleen Breda, bij u in uw regio!

Uw favoriete werk aan de muur?

Weten hoe uw favoriete werk bij u aan de muur hangt? Dan kunt u bij AbrahamArt een proefplaatsing aanvragen. Wij komen het werk van uw keuze dan bij u thuis ophangen zodat u kunt zien of het bij de rest van de inrichting past. Dankzij het eerlijk, praktische advies van onze kunstadviseurs zult u zeker een goed overwogen besluit kunnen nemen. Niet blij met het kunstwerk? Ook geen probleem, dan nemen we het gewoon weer mee terug.


Kunst op het werk

AbrahamArt richt al jaren lang bedrijven in met haar eigentijdse en hedendaagse kunst. Wanneer u kiest voor kunst van AbrahamArt in uw bedrijf in Breda, bent u verzekerd van een goede indruk die u achterlaat bij iedereen die uw bedrijf bezoekt. U wordt namelijk op een deskundige wijze geadviseerd door onze kunstadviseurs en uw kunst wordt naar wens opgehangen en door ons verzekerd, zodat u zo lang mogelijk van uw kunst kunt genieten. Daarnaast is ook de prijs aantrekkelijk, U hoeft bij AbrahamArt namelijk slechts 1,2% van de totale kunstwaarde per maand te betalen.Enkele referenties

Enkele referenties

Voordelen van kunst lenen bij AbrahamArt

U in Breda kunt bij AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland, een kunstwerk in kunstuitleen nemen, maar hoe werkt kunstuitleen precies? Wanneer u een kunstwerk in kunstuitleen wilt nemen, betekent dit dat u het betreffende kunstwerk voor slechts 3% van de kunstwaarde van dat kunstwerk per maand gaat huren. Bij kunstuitleen bouwt u ook een spaartegoed op, dit spaartegoed bevat 2% van de 3% die u per maand betaald. Dit spaartegoed wordt iedere maand automatisch hoger en kunt u besteden in uw galerie in Breda wanneer u maar wilt.

Kunstuitleen in Breda heeft veel voordelen, waaronder:
– Kunstuitleen van AbrahamArt is zeer flexibel, u zit niet vast aan een bepaalde huurtermijn.
– Wanneer u graag een andere stijl wilt uitproberen in uw bedrijf of bij u thuis, kunt u uw kunst te allen tijde ruilen.
– AbrahamArt biedt haar gehele hedendaagse kunstcollectie aan voor kunstuitleen.
– U kunt lang genieten van uw favoriete kunst van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars, tegen een voordelig tarief.

Huren of toch liever kopen?

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om bij AbrahamArt een kunstwerk aan te kopen. Vindt uw favoriete stijl op onze website en laat u adviseren door onze kunstadviseurs bij de gratis proefplaatsing en u gaat absoluut geen spijt krijgen van uw keuze!
Wanneer u op dit moment een kunstwerk in kunstuitleen heeft, maar u wilt deze graag aankopen dan is dit uiteraard ook mogelijk bij AbrahamArt. U heeft in de periode dat u het betreffende kunstwerk in kunstuitleen heeft gehad een spaartegoed opgebouwd. Dit spaartegoed kunt u gebruiken om het kunstwerk aan te kopen. Het gespaarde bedrag wordt dan vervolgens verrekend met de kunstwaarde van het kunstwerk en zodra de gehele waarde van het kunstwerk is betaald, is het kunstwerk van u!

Voor meer informatie, bel naar 040-7440154 of bezoek onze website!