Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Den Haag

Kunstuitleen in Den Haag? Bij AbrahamArt, de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux, heeft u de keuze uit een enorme en veelzijdige kunstcollectie die beschikbaar is voor kunstuitleen. Dankzij de persoonlijke en professionele aanpak van AbrahamArt, bent u snel en voordelig aan een kuntwerk geholpen dat helemaal naar uw smaak is. Wij reizen speciaal voor u het hele land af voor proefplaatsingen, en we komen dus ook graag bij u in Den Haag, Delft, Wassenaar en Wateringen.

Kunstuitleen in Den Haag en omgeving!

Kunstuitleen in Den Haag en omgeving!

Persoonlijk advies aan huis

De medewerkers van AbrahamArt staan u graag terzijde met deskundig advies. Bij ons staan uw persoonlijke wensen altijd centraal. Het kiezen van een passend kunstwerk is niet altijd makkelijk. Het juiste werk voor u moet niet alleen passen bij uw individuele smaak, maar ook bij de inrichting van uw woning. Daar kunnen wij u gelukkig bij helpen! We maken graag een vrijblijvende, gratis afspraak bij u thuis in Den Haag en nemen dan op basis van uw wensen een selectie kunstwerken mee, op deze manier gaan we er samen voor zorgen dat u een goede keuze maakt!


Kunst in uw bedrijf in Den Haag

Hedendaagse kunst kan uw bedrijfsimago onderstrepen en versterken. Goede kunst heeft zowel de functie van blikvanger als herkenningspunt. Daarnaast kan kunst ook voor uw werknemers een creatief en plezierig en werkklimaat stimuleren. AbrahamArt verleent daarom ook kunst aan bedrijven. Elk bedrijf in Den Haag komt in aanmerking voor de service van AbrahamArt. Of u nu slehts één enkel schilderij wilt afnemen of uw hele gebouw met kunst in wil laten richten. Met haar jarenlange expertise in de kunstwereld, biedt AbrahamArt persoonlijke en professionele service bij het vinden van de perfecte kunst die de uitstraling van uw bedrijf zal ondersteunen. Onze zeer ervaren kunstadviseurs zullen bij uw bedrijf in Den Haag langskomen om een aantal stijlen aan u te laten zien, waardoor u een goed beeld krijgt van welke kunst u mooi vindt en goed past binnen uw bedrijf. Wanneer u uiteindelijk de perfecte kunst heeft gevonden, betaalt u slechts 1,2% van de totale kunstwaarde per maand aan huur en worden uw kunstwerken door ons verzekerd zodat u zo lang mogelijk van de kunst kunt genieten.


Projecten waar wij trots op zijn:

Enkele referenties

Enkele referenties

Overweeg voordelige kunstuitleen

Het concept kunstuitleen van AbrahamArt is erg flexibel en aantrekkelijk om te overwegen. Maar wat is kunstuitleen nu precies en wat voor voordelen heeft het? Kunstuitleen houdt in dat wanneer u een kunstwerk in huis neemt, u het kunstwerk voor 3% van de kunstwaarde per maand huurt. Maar naast het huren van het betreffende kunstwerk voor 3% van de waarde per maand, spaart u van deze 3% maar liefst 2%. Deze 2% wordt uw spaartegoed en wordt door AbrahamArt apart gehouden zodat u het bedrag kunt besteden in de galerie wanneer u maar wilt.

Ook in Den Haag kunt u gebruik maken van onze service:
– Bij kunstuitleen van AbrahamArt geniet u van voordelige tarieven en een persoonlijke service.
– Uw kunst wordt gratis bezorgd en opgehangen door onze ervaren kunstadviseurs.
– AbrahamArt heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van kunstuitleen.
– Mocht u uw huidige kunstwerk in willen wisselen tegen een ander kunstwerk van AbrahamArt, dan kunt u desgewenst jaarlijks ruilen.

Kunst als eigendom

Bij AbrahamArt kunt u ook kunst kopen, naast het nemen van een kunstwerk in kunstuitleen. Wanneer u een kunstwerk op onze website op het oog heeft, kunt u middels de gratis proefplaatsing van AbrahmArt deze bij u thuis in Den Haag bekijken en profiteren van het gratis kunstadvies van de ervaren kunstadviseurs zodat u een goede keuze kunt maken.

Als u op dit moment een kunstwerk in kunstuitleen heeft bij AbrahamArt, kunt u er ook voor kiezen om deze aan te kopen en hierbij uw spaartegoed te gebruiken. Uw spaartegoed wordt dan verrekend met de originele waarde van het kunstwerk. Wanneer de totale waarde van het kunstwerk is betaald, is het kunstwerk officieel van u!

Nieuwsgierig naar meer? Neem dan een kijkje op de rest van onze website www.abrahamart.com of bel gratis naar 040-7440154!